Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobrojeutro M ja się w maju do U bardzo ładnie muszę uśmiechnąć w kilku sprawach !! I a co bys chcial od U? [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 19:15_________________________________________________ mocno jakos nie jest ale widac ze po zawieszeniu dostal polecam zmierzenie plyty podlogowej i przy odbiorze wydruk do wgladu... wszystko będzie sprawdzone bo i tak za to będzie płacone z OC sprawcy więc wstępnie w AP wycenili naprawę na 20tys pln, nowa felga na 100%, może i opona ale to sprawdzą Bartek niech brat, domaga sie od ubezpieczyciela, odszkodowana za utrate wartosci auta, z tytulu utraty bezwypadkowosci. mozna dograc konkretne pieniadze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 czesc Pawel dlugo Cie nie bylo... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 czesc Pawel dlugo Cie nie bylo... :gwizdanie: no rzadziej zagladam tu [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 19:30_________________________________________________co tam co jest grane :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 czesc Pawel dlugo Cie nie bylo... :gwizdanie: no rzadziej zagladam tu why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a latam tu i tam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a latam tu i tam :gwizdanie: a o forum zapomniales? nieladnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zagladam czasami ale nikogo niemam z reguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 cześć chłopaki i dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witaj Pawcio i Patrik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 cześć chłopaki i dziewczyny hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurcze ale padnięty jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurcze ale padnięty jestem to idź lulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 i jak tam przygotowania do lipca idą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 i jak tam przygotowania do lipca idą :gwizdanie: a dobrze, browarek się leje i projekty się robią żeby poprawek nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurcze ale padnięty jestem to idź lulu jeszcze nie mogę .... i jak tam przygotowania do lipca idą :gwizdanie: pełną parą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 to cacy ale ja chyba tylko na cały dzień wpadnę ;( Chociaż jeszcze dokładnie nie wiem ale pić będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 to cacy ale ja chyba tylko na cały dzień wpadnę ;( Chociaż jeszcze dokładnie nie wiem ale pić będę nie gadaj ... wpadaj na cały week ...koniecznie liczymy na Ciebie ....jesteś u nas jak u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 to cacy ale ja chyba tylko na cały dzień wpadnę ;( Chociaż jeszcze dokładnie nie wiem ale pić będę nie gadaj ... wpadaj na cały week ...koniecznie liczymy na Ciebie ....jesteś u nas jak u siebie bende się starał i jeszcze spróbuje żonę z samolotu wyrzucić ale z spadochronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ostro Patryk ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi