Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości będziemy wybierać kto sprite a kto pragnienie
Adas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości Madasek Ja tez mam lek wysokosci a skacze, albo nie skacze, ale ktos mnie wypchnie
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości Madasek Ja tez mam lek wysokosci a skacze, albo nie skacze, ale ktos mnie wypchnie to może przeanalizuję i przemyślę jeszcze
Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości Madasek Ja tez mam lek wysokosci a skacze, albo nie skacze, ale ktos mnie wypchnie a ja nie mam leku wysokosci, kreca mnie takie akcje, ale sobie daruje skoki, a szybowcem chetnie jezeli dadza mi poprowadzic [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:16_________________________________________________chociaz, kto wie, moze sie wyrwe w dóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóółłłłłłłłłłł
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja tylko szybowiec bo ze spadochronu ni chu chu ....mam lęk wysokości Madasek Ja tez mam lek wysokosci a skacze, albo nie skacze, ale ktos mnie wypchnie a ja nie mam leku wysokosci, kreca mnie takie akcje, ale sobie daruje skoki, a szybowcem chetnie jezeli dadza mi poprowadzic dzieci boją się ci hulajnogi dawać a ty szybowiec chcesz
wentyl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 co tak Piotras się krzywisz no właśnie :mysli:
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wrocilem :gwizdanie: ciekawe w jakim stanie
wentyl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jak tam pany dzionek udany :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:37_________________________________________________ wrocilem :gwizdanie: ciekawe w jakim stanie w tym co zawsze
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wrocilem :gwizdanie: ciekawe w jakim stanie chyba coś czują do ciebie nikuś
Rekomendowane odpowiedzi