Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja piję i szukam transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja jadę po pijaczku śmiało żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a spot to kiedy w końcu? w niedziele normalnie ....ale jutro wpadnij do Plazy rozerwać się aha, bo w sobotę muszę jechać na pół dnia do chaty... co do jutra, to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :hi: Mama was nie uczyła, że jak ktoś sie przywita to należy odpowiedzieć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja jadę po pijaczku śmiało żartowałem ja teź sie na trzeźwiaka boję jeździć , po kilku gorzkich i dróżka jakaś taka szersza hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :hi: Mama was nie uczyła, że jak ktoś sie przywita to należy odpowiedzieć??? czesc i nie badz natretna ja jadę po pijaczku śmiało żartowałem Ty po 1 piwie to jakbys tramwaj prowadzil to bys na "drugi pas" zjechal :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 oj oj oj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :hi: Mama was nie uczyła, że jak ktoś sie przywita to należy odpowiedzieć??? czesc i nie badz natretna ja jadę po pijaczku śmiało żartowałem Ty po 1 piwie to jakbys tramwaj prowadzil to bys na "drugi pas" zjechal :naughty: :polew: tej niezdzierajki ! uważaj sobie z kim tańczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a co to za impery dyskotekowe na forum robicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tej niezdzierajki ! uważaj sobie z kim tańczysz ja nie tancze... [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:30_________________________________________________ale jak juz zatancze to w zasadzie jest mi bez roznicy z kim :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tej niezdzierajki ! uważaj sobie z kim tańczysz ja nie tancze... a co??? nie umiesz?? :polew:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:31_________________________________________________ nie powinno Ci być wszystko jedno..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... hyhy mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... no to nie potańczymy [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:08_________________________________________________ w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... hyhy mam tak samo bo nie umiecie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... hyhy mam tak samo :naughty: bo nie umiecie :polew: jakbys zobaczyla jak tancze to majtki bys przez glowe sciagala :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... hyhy mam tak samo :naughty: bo nie umiecie :polew: jakbys zobaczyla jak tancze to majtki bys przez glowe sciagala :naughty: nie nosze majtek :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie nosze majtek :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no co ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie nosze majtek :nabijasie: co sie dziwisz?? w tym tygodniu jej siostra nosi... malutka ma swoj tydzien w butach :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie nosze majtek :nabijasie: co sie dziwisz?? w tym tygodniu jej siostra nosi... malutka ma swoj tydzien w butach :polew: :polew: malutka teraz nosi niezdzierajki-SWOJE :polew: [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:30_________________________________________________ w takim stanie w jakim zaczynam tanczyc kazdemu by bylo... hyhy mam tak samo :naughty: bo nie umiecie :polew: jakbys zobaczyla jak tancze to majtki bys przez glowe sciagala :naughty: nie nosze majtek :nabijasie: za to Ty musisz bo inaczej musiałbyś gonić te swoje kuleczki po nogawkach :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi