malutka:) Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Podobno jak Madas trzyma w ręce zimną butelkę to go szybciej faza łapie :polew: :polew: :polew: a Ty co sie z Madasa śmiejesz a Ty cos taki bojowy? juz po browarku? a Ty co taki trzeźwy bo nie ma mi kto isc do sklepu :naughty: nóżki nie chcą nieść kilogramów ?????
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz -
Madas Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz - no spoko sa plusy dodatnie i ujemne :polew:
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz - no spoko sa plusy dodatnie i ujemne :polew: ale te sa zdecydowanie dodatnie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles?
kuredu Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz - no spoko sa plusy dodatnie i ujemne :polew: ale te sa zdecydowanie dodatnie :gwizdanie: ode mnie Madas ma minusa, żona z dzieckiem siedzi sama w domu a ten się szlaja do w 1 nocy po wsiach cham jeden
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz - no spoko sa plusy dodatnie i ujemne :polew: ale te sa zdecydowanie dodatnie :gwizdanie: ode mnie Madas ma minusa, żona z dzieckiem siedzi sama w domu a ten się szlaja do w 1 nocy po wsiach cham jeden jak znam zycie, Ty tez tam byles
Madas Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 ode mnie Madas ma minusa, żona z dzieckiem siedzi sama w domu a ten się szlaja do w 1 nocy po wsiach cham- owniach jeden to się zgadza ale jaka frajda i przejażdżka :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał
kuredu Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 a Wy co mówicie o mnie jak ja tu jestem :polew: to chyba bardziej na + niz - no spoko sa plusy dodatnie i ujemne :polew: ale te sa zdecydowanie dodatnie :gwizdanie: ode mnie Madas ma minusa, żona z dzieckiem siedzi sama w domu a ten się szlaja do w 1 nocy po wsiach cham jeden jak znam zycie, Ty tez tam byles a to już inna historia :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał czemu lubiem kobitki :>
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał Ivus a Ty laska jestes? [br]Dopisany: 08 Maj 2009, 21:45_________________________________________________ a to już inna historia :gwizdanie: ciekawe
Iverson Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał czemu lubiem kobitki :> przecież ten text to typowa szydera
Madas Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał czemu lubiem kobitki :> przecież ten text to typowa szydera :polew: przecież wiadomka ale nabrałem Was ....jestem gość :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no dobra pisanie idzie jak krew z nosa, na wyjście też nikogo nie ma to spitalam spac
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no to fajne z Was chłopaki no wiadomo :gwizdanie: a co watpiles? no to fajne z Was chłopaki - ja bym się nie cieszył jak by mnie tak nazwał czemu lubiem kobitki :> przecież ten text to typowa szydera we wszystkim weszysz podstep
Madas Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no dobra pisanie idzie jak krew z nosa, na wyjście też nikogo nie ma to spitalam spac o tej godzinie Bartasku nie może być
nike21 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 no dobra pisanie idzie jak krew z nosa, na wyjście też nikogo nie ma to spitalam spac co? spac? w piatek? przed 22?
Iverson Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 http://www.koncerty.com/oferty/ ludki może wybralibyśmy się na jakiś koncert??
Rekomendowane odpowiedzi