nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a ja siedze sam w domu, paula na uczelni to na spacer się wybieraj śmiało ...ładna pogoda ... ta kuzwa sam bede spacerowal to co robimy?
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ale czasem fajnie samemu ...można sobie pomyśleć i w ogóle odstresować się
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ale czasem fajnie samemu ...można sobie pomyśleć i w ogóle odstresować się na myslenie i odstresowanie polecam wygodny fotel, pufe pod nogi, zimne piwko i blanta :naughty:
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ale czasem fajnie samemu ...można sobie pomyśleć i w ogóle odstresować się na myslenie i odstresowanie polecam wygodny fotel, pufe pod nogi, zimne piwko i blanta :naughty: albo jeszcze coś innego :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ale czasem fajnie samemu ...można sobie pomyśleć i w ogóle odstresować się na myslenie i odstresowanie polecam wygodny fotel, pufe pod nogi, zimne piwko i blanta :naughty: albo jeszcze coś innego :gwizdanie: co?
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 kumpel mi eske dzisiaj przyslal ze na targach na stoisku mercedesa stoja dwa mietki od nich... podejrzewam ze sa to oderestaurowane 115
Piechol Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 żyjeta chopy :gwizdanie: jeszcze dychamy...
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ja oglądam mecz Kolejorza ze Sląskiem Wrocław
Pepin Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 z tą imprezą to nie chodziło mi o oglądanie tylko o prezentacje klubu .. to był tao także otwarcie sezonu tuningowego w Poznaniu .. wiec mozna było coś sie wkręcić i pokazać a4-klub ...
wentyl Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: doberek spot jutreo na Jerzego chyba w tą pogode
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: doberek spot jutreo na Jerzego chyba w tą pogode no jesli bedzie tak slonecznie to owszem
kuredu Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no mnie nie bedzie na spocie bo jestem pod warszawa na grilu i jutro wyjade dopiero po Kubicy wiec bede gdzies kolo 19w poznaniu,
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no mnie nie bedzie na spocie bo jestem pod warszawa na grilu i jutro wyjade dopiero po Kubicy wiec bede gdzies kolo 19w poznaniu, dzwon jak bedziesz wracal... moze spot sie przeciagnie wiec jest szansa ze sie jeszcze zalapiesz
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no mnie nie bedzie na spocie bo jestem pod warszawa na grilu i jutro wyjade dopiero po Kubicy wiec bede gdzies kolo 19w poznaniu, no szkoda [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 18:59_________________________________________________KTO BĘDZIE JUTRO NA SPOCIE ???
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ja na bank ale to chyba oczywiste :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 co jest ze spotem ma być czy nie no zbieramy info kto będzie ....
Rekomendowane odpowiedzi