nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 spokój mi tu nie moderujesz tego watku wiec co siejesz zamet? no no już Ty wiesz co teraz nie za bardzo... musisz czasem mowic do mnie wielkimi literami aż tak Cie nie kocham no wiesz...
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 spokój mi tu nie moderujesz tego watku wiec co siejesz zamet? no no już Ty wiesz co teraz nie za bardzo... musisz czasem mowic do mnie wielkimi literami i pomału....... :polew: zwolenniczka wolnej jazdy? :gwizdanie: niekoniecznie............ :tongue4:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wentylek no proszę Cie 5 sek i po zawodach by było i tylko lewej bym uzywał bo prawej to....
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Patryk juz trenujesz przed zlotem? jeszcze nie narazie oczyszczam organizm :naughty:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:06_________________________________________________ :drunk: :bla: cześć Patrik kope lat aj tam pare dni :gwizdanie:
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Patryk juz trenujesz przed zlotem? jeszcze nie narazie oczyszczam organizm :naughty:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:06_________________________________________________ :drunk: :bla: cześć Patrik kope lat aj tam pare dni :gwizdanie: no te pare dni to wiecznośc tęskniliśmy
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 spokój mi tu nie moderujesz tego watku wiec co siejesz zamet? no no już Ty wiesz co teraz nie za bardzo... musisz czasem mowic do mnie wielkimi literami i pomału....... :polew: zwolenniczka wolnej jazdy? :gwizdanie: aż tak wolnej :mysli:
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: a co za zawody są
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: a co za zawody są nie wiem czy dasz rade w eliminacjach
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: a co za zawody są nie napisze Ci bo na sama mysl mialbys juz kaca :polew:
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 spokój mi tu nie moderujesz tego watku wiec co siejesz zamet? no no już Ty wiesz co teraz nie za bardzo... musisz czasem mowic do mnie wielkimi literami i pomału....... :polew: zwolenniczka wolnej jazdy? :gwizdanie: aż tak wolnej :mysli: podpuszczacie mnie????
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: a co za zawody są nie napisze Ci bo na sama mysl mialbys juz kaca :polew:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach czy Ty na pewno przemyslales 2 razy to co napisales? :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 spokój mi tu nie moderujesz tego watku wiec co siejesz zamet? no no już Ty wiesz co teraz nie za bardzo... musisz czasem mowic do mnie wielkimi literami i pomału....... :polew: zwolenniczka wolnej jazdy? :gwizdanie: aż tak wolnej :mysli: podpuszczacie mnie???? no :kox:
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ????
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: a co za zawody są nie napisze Ci bo na sama mysl mialbys juz kaca :polew: no dobra, zawody w piciu, wpisowe to 2 piwka duszkiem :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach wódka dla mięczaków
Rekomendowane odpowiedzi