Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 co jest tu grane powoli nie łapie o co kaman
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach czy Ty na pewno przemyslales 2 razy to co napisales? :gwizdanie: no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ???? egal, byleby miala >40 koni
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ???? egal, byleby miala >40 koni Nikus a weselną pamietasz
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach czy Ty na pewno przemyslales 2 razy to co napisales? :gwizdanie: no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki jaki pewniak do zawodów no no no
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ???? egal, byleby miala >40 koni oki. bedzie tam cuś.....
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach czy Ty na pewno przemyslales 2 razy to co napisales? :gwizdanie: no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki przeciez zlot organizujesz Ty to wiesz co bedzie do jedzenia i powiem Ci jedno, jak my padniemy to na bank bedziemy ostatni :naughty:
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ???? egal, byleby miala >40 koni Nikus a weselną pamietasz może miałeś dobry dzień :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jeszcze nie narazie oczyszczam organizm nerki musza byc czyste na zawody :gwizdanie: powiem tak jesli chodzi o wódke to staje z wami do zawodów i macie marne szanse po moich ostatnich dokonaniach a jaką wódke bedziecie lać ???? egal, byleby miala >40 koni Nikus a weselną pamietasz no oczywiscie, o 4 rano juz bylo widno :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jaki pewniak do zawodów no no no nie twierdze ze wygram ale na podium stoje na 100%
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć buahahahahaha :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 może miałeś dobry dzień :gwizdanie: ale jak jest co zjesc ja mam zawsze dobry dzien a ostatnio od zeszłego czwartku mam dobry dzien tylko wczoraj mialem przerwe
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jaki pewniak do zawodów no no no nie twierdze ze wygram ale na podium stoje na 100% podium to Ty, ja i Patryk podejrzewam... :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no co dziś tylko 2 karkwoki i 4 kilebaski zjadlem
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie.....
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi