malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no co dziś tylko 2 karkwoki i 4 kilebaski zjadlem plus ze dwie miseczki sałatki i ze 4 skibki chleba aaaa i pół litra Fanty
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru spoko spoko ale Ty płacisz co ze swoich :tongue4: :tongue4:
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jebło cie wyrażaj sie chamanie jeden :tongue4:
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile.
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jebło cie witałem Kranik66 :gwizdanie: narazie podgląda zbok
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jebło cie wyrażaj sie chamanie jeden :tongue4: no właśnie gnojcu zasrany Kuredu
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru spoko spoko ale Ty płacisz co ze swoich :tongue4: :tongue4: a co ja kurfa CARITAS ? ZRZUTA skąpiradła !!!!!!!!!!!!!
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 jebło cie witałem Kranik66 :gwizdanie: narazie podgląda zbok podam go na gliny
wentyl Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru spoko spoko ale Ty płacisz co ze swoich :tongue4: :tongue4: a co ja kurfa CARITAS ? ZRZUTA skąpiradła !!!!!!!!!!!!! no oki my na zapite a Ty na wóde oki
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no jasne dajcie mi jesc dobrze i nie macie szans koleszki skąd mamy tyle żarcia mieć dla niego to trzeba katering zamówić :polew: to zamówcie..... ale Ty gotujesz co , :wink4: :gwizdanie: :gwizdanie: i tu Cie zaskocze jasne !!!!! ale dostarczysz towaru spoko spoko ale Ty płacisz co ze swoich :tongue4: :tongue4: a co ja kurfa CARITAS ? ZRZUTA skąpiradła !!!!!!!!!!!!! no oki my na zapite a Ty na wóde oki ile ma być tego miodu?????????????????
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 a propo zawodów FAZY walnoł wczoraj butelkę 0,5l piwa w 7sekund Patryk wie o kim mowa reszta pewnie nie ale gość będzie w Pile. Gili wiem co ta bestia potrafi Nikuś zacznij trenować stawiam na ilosc wiec spie spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi