nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja wypije 10 browcow do tego polowke i jeszcze jaskolke zrobie to też do normalnych nie należysz trening czyni mistrza :gwizdanie: a ja codziennie 4 browarki to wciagam z nudow w oczekiwaniu na odswiezenie strony
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 do zawodów browara nie siadam ale do wódzi jak najbardziej stawiam że powyzej 1L na głowe zostanie bardzo niewielu
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 do zawodów browara nie siadam ale do wódzi jak najbardziej stawiam że powyzej 1L na głowe zostanie bardzo niewielu ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 do zawodów browara nie siadam ale do wódzi jak najbardziej stawiam że powyzej 1L na głowe zostanie bardzo niewielu masz racje... jak bym pil sama wode to lekutko liter wleje [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:37_________________________________________________ do zawodów browara nie siadam ale do wódzi jak najbardziej stawiam że powyzej 1L na głowe zostanie bardzo niewielu ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew:
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew: oj oj nie nabijaj się bo zaraz smutny się robie
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu bez picia nie ma zycia
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu Gili bo Ci zrobimy gili gili na zlocie
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wszyscy się tak przechwalają zobaczymy się na zlocie i wtedy sie okaże co kto potrafi , bo tak to ja ze 4 litry wleje w siebie
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 tyle że ja miałem nie pić w pile chyba jak to mowiles to sam nie wierzyles co gadasz :polew: :polew:
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 tyle że ja miałem nie pić w pile no właśnie :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Gili a stajecie do przeciagania auta na czas na zlocie na regiony 6os
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew: oj oj nie nabijaj się bo zaraz smutny się robie w ramach zadosc uczynienia bede Cie dopingowal i trzymal kciuki
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Gili a stajecie do przeciagania auta na czas na zlocie na regiony 6os na trzeźwo??
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wszyscy się tak przechwalają zobaczymy się na zlocie i wtedy sie okaże co kto potrafi , bo tak to ja ze 4 litry wleje w siebie Patryk wszyscy sie wlasnie przed bukowina przechwalali i nic z tego nie wyszlo i nikt z naszymi nie dal rady dlatego wiem co mówie :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew: oj oj nie nabijaj się bo zaraz smutny się robie Madas cienki jesteś w te klocki???
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wszyscy się tak przechwalają zobaczymy się na zlocie i wtedy sie okaże co kto potrafi , bo tak to ja ze 4 litry wleje w siebie ja sie nie przechwalam, powiem szczerze ze to ile moge wypic zalezy od dnia, raz jest lepszy raz gorszy... ale 0,7 to dla mnie zaden problem. nie raz z Kuredu flaszke my robili i kolo litra na leb wychodzilo... nie liczac piw a potem grzecznie do domku 5 godzin snu i do pracy na 12 :polew:
Patrykbor Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wszyscy się tak przechwalają zobaczymy się na zlocie i wtedy sie okaże co kto potrafi , bo tak to ja ze 4 litry wleje w siebie Patryk wszyscy sie wlasnie przed bukowina przechwalali i nic z tego nie wyszlo i nikt z naszymi nie dal rady dlatego wiem co mówie :gwizdanie: pożyjemy zobaczymy
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Wszyscy się tak przechwalają zobaczymy się na zlocie i wtedy sie okaże co kto potrafi , bo tak to ja ze 4 litry wleje w siebie Patryk wszyscy sie wlasnie przed bukowina przechwalali i nic z tego nie wyszlo i nikt z naszymi nie dal rady dlatego wiem co mówie :gwizdanie: ja nie piłem bo post był [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:42_________________________________________________no może trochę pod stołem
Rekomendowane odpowiedzi