Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:43_________________________________________________ ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew: oj oj nie nabijaj się bo zaraz smutny się robie Madas cienki jesteś w te klocki??? za dobry to nie jestem ...ale w ping ponga nieźle mi idzie
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie: rozumiem, że harmonogram zlotu przewiduje konkurs recytatorski :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ale w ping ponga nieźle mi idzie potwierdzam :good:
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ale w ping ponga nieźle mi idzie my do kazdej konkurencji mamy zawodnikow picie, kosz, siatka, ping pong, ściganie autami
malutka:) Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:43_________________________________________________ ja i do tego i do tego staje z każdym :gwizdanie: byle 100ml nie przekroczyc :polew: oj oj nie nabijaj się bo zaraz smutny się robie Madas cienki jesteś w te klocki??? za dobry to nie jestem ...ale w ping ponga nieźle mi idzie Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie: rozumiem, że harmonogram zlotu przewiduje konkurs recytatorski :gwizdanie: pt. karaoke :kox:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 ale w ping ponga nieźle mi idzie my do kazdej konkurencji mamy zawodnikow picie, kosz, siatka, ping pong, ściganie autami nawet mamy mistrza w spoznianiu sie :polew:
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie: rozumiem, że harmonogram zlotu przewiduje konkurs recytatorski :gwizdanie: pt. karaoke :kox: w tym to dobry jestem
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 dobra ja spitalam do jutra juz? no co Ty? to do uslyszonka dzieki za odwiedzinki [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:48_________________________________________________ chyba was pogięło maj miesiąc Maryjny a wy ciągle o chlaniu nie no co Ty ...to taki styl nowy poetycki :gwizdanie: rozumiem, że harmonogram zlotu przewiduje konkurs recytatorski :gwizdanie: pt. karaoke :kox: w tym to dobry jestem kazdy znajdzie cos dla siebie
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw
kuredu Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw chyba małpek od Kaczynskiego
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw chyba w rok
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw chyba małpek od Kaczynskiego jakich małpek
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw chyba małpek od Kaczynskiego jakich małpek takich z wódką
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ej !!! To my staniemy w zawody dla cieniasów co???????? :polew: możemy .... mi ta wszywka tak narobiła że nie mogiem wypić bo kiedyś to piłem po 46 piw chyba małpek od Kaczynskiego jakich małpek http://www.youtube.com/watch?v=BAnc-EcemO0 :polew: :polew:
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 to takich wypijałem mniej ok 23 flaszek :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 to takich wypijałem mniej ok 23 flaszek :gwizdanie: w tym samym roku co te 46 piw?
Madas Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 to takich wypijałem mniej ok 23 flaszek :gwizdanie: w tym samym roku co te 46 piw? w jeden dzień Michał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi