kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ja niedawno ze spota wróciłem my mamy w niedziele... jak nikt nam planow nie pokrzyzuje :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam no wlasnie ja tez juz pije siemka Patryk to niech Cie kuredu przywiezie jak juz to Paula :gwizdanie: bartek nie pije bo antybiotyki bierze
Adas Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a Ja juz drugi dzien nie pije wow niezle co ?
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ja tez drugi dzień nie pije bo antybiotyki biore
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a Ja juz drugi dzien nie pije wow niezle co ? :oklaski:
Młodzik Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez młody śpi
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche
Młodzik Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche poczekaj, nie zmarnuje sie, ale dziś już nie wychodzimy
Patrykbor Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche kutfa czemu tak daleko mieszkam ;(
Młodzik Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche kutfa czemu tak daleko mieszkam ;( zawsze możesz u nas przekimać
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche kutfa czemu tak daleko mieszkam ;( :polew: a moze jakies piwko dzisiaj u mnie? ktos ma ochote? zapraszam ja już piwko pije więc jak by co to do mnie zapraszam to bierz Justyna i wpadajcie na kawe i Ty Nikus tez na kawe? szkoda zoladka na cos bezalkoholowego :gwizdanie: dla Ciebie i Młodzika mam weselnej troche to chyba przyjade przyjaciolom sie nie odmawia
kuredu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no dokładnie Młodzik ma dużo miejsca w garażu
Młodzik Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to chyba przyjade przyjaciolom sie nie odmawia tylko niech coś dla mnie zostanie
nike21 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to chyba przyjade przyjaciolom sie nie odmawia tylko niech coś dla mnie zostanie kto nie przychodzi sam sobie szkodzi :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to chyba przyjade przyjaciolom sie nie odmawia tylko niech coś dla mnie zostanie kto nie przychodzi sam sobie szkodzi :gwizdanie: kto pije ostatki jest piękny i gładki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi