Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ok spitalam do domu dzięki za gadkę ) dzięki również
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie: zasiliłem Ci konto o 85zł
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie: zasiliłem Ci konto o 85zł ej to wez i mi tez zasil
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 zasiliłem Ci konto o 85zł a co Madas dla Ciebie zrobił , słyszałem ,że licalistki za zasilenie , "cuda wianki" mogą robić
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie: zasiliłem Ci konto o 85zł ej to wez i mi tez zasil spoko :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie: zasiliłem Ci konto o 85zł spoko mały już nie będę Ci nachodził do następnego miesiąca
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Madasso looknij później na swoje konto na moje konto a co chcesz od mojego konta Wojtek :gwizdanie: zasiliłem Ci konto o 85zł spoko mały już nie będę Ci nachodził do następnego miesiąca mała to jest Twoja...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 mała to jest Twoja... Wojtek Ty uważaj bo miesiąc nowy zacznie się dla Ciebie za chwile i znowu 85 zl zabulisz :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 14:19_________________________________________________lece na miasto na jakis czas
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a tu co ..... byłem 2 h w mieście i nic się nie działo .... nikt nikomu w mordę nie dał to już nie wiem co jest grane
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a tu co ..... byłem 2 h w mieście i nic się nie działo .... nikt nikomu w mordę nie dał to już nie wiem co jest grane ja jezdem, ale nie chce mi się pisać ze sobą :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 to normalne ..... spoko Wojtek ja też już jestem .... przy takiej pogodzi to gdzie tu iść :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 to normalne ..... spoko Wojtek ja też już jestem .... przy takiej pogodzi to gdzie tu iść :gwizdanie: ja niedługo spadam po wpis i na jakieś zakupy spożywcze...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja właśnie wróciłem ze sklepu bo byłem zawieźć towar a potem pojechałem po lalkę dla Julki a wróciłem z 3 siatami zakupów ... a lalki nie kupiłem hahaha :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a ja się coraz bardziej cykam tego dentysty kurcze jak ja tego nie lubie
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja właśnie wróciłem ze sklepu bo byłem zawieźć towar a potem pojechałem po lalkę dla Julki a wróciłem z 3 siatami zakupów ... a lalki nie kupiłem hahaha :gwizdanie: norma ja zawsze jak jadę kupić spodnie to wracam do domu z butami [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 16:51_________________________________________________ a ja się coraz bardziej cykam tego dentysty kurcze jak ja tego nie lubie a w końcu wyrywasz czy leczysz?
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a ja się coraz bardziej cykam tego dentysty kurcze jak ja tego nie lubie nie boj żaby ... co Ty dasz radę
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 tzn tak 8 mi wyszła troche i przestała boleć i dziąsło wróciło do normy a ja jade zrobic innego zeba co wyszło ze do leczenia
Rekomendowane odpowiedzi