Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobry :hi: czesc malutka, czemu Cie na spocie wczoraj nie bylo :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 mogę z Tobą pojechać jak nie masz z kim jak chcesz to zapraszam... dzisiaj lece do Koła i do Turku w drodze powrotnej musze zahaczyc o Konin wpadasz na papierosa ? :naughty: juz bylem :gwizdanie: z oficjalnymi gratulacjami zostania rozowym
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobry :hi: czesc malutka, czemu Cie na spocie wczoraj nie bylo :gwizdanie: cześć kurfa myślałam że zdąże ale dopiero po 18-stej z pracy wróciłam Gratuluje GWIAZDKI
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 zmykam na chate... bede jakos pozniej :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 zmykam na chate... bede jakos pozniej :gwizdanie: to zmykaj
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobry :hi: czesc malutka, czemu Cie na spocie wczoraj nie bylo :gwizdanie: cześć kurfa myślałam że zdąże ale dopiero po 18-stej z pracy wróciłam Gratuluje GWIAZDKI dziekuje trzeba bylo pisac do kogos jak skonczylas prace, bys dojechala, bo troche tam i gdzie indziej stalismy
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 rozsypani ????? ale przed zlotem jeszcze będzie jakiś spot co nie ??
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 rozsypani ????? ale przed zlotem jeszcze będzie jakiś spot co nie ?? nie rozsypani, wszyscy razem, ale najpierw w KC a pozniej pod M1 bedzie napewno jeszcze, moze nawet z dwa i dodatkowo moze jeszcze gokarty :naughty:
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to krótko mówiąc-dałam ciała :polew: mozna by duzo pisac o dawaniu ciala
malutka:) Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to krótko mówiąc-dałam ciała :polew: mozna by duzo pisac o dawaniu ciala by można ale później -wieczorem zajrze bo wyjeżdżam a nie moge sie spóźnić bo to źle widziane. Do wieczora
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to krótko mówiąc-dałam ciała :polew: mozna by duzo pisac o dawaniu ciala by można ale później -wieczorem zajrze bo wyjeżdżam a nie moge sie spóźnić bo to źle widziane. Do wieczora no wieczorem pewnie wiecej osob jeszcze bedzie, to szydera bedzie szla na calego, a wiec do wieczora
Rekomendowane odpowiedzi