Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka - wygrałem na loterii 6 pkt. na 2 tygodnie :) tj. jak dostanę grzywnę z sądu to już ich nie będzie :) 250 PLN idzie się jednak jeb.ć - gdybym się dzisiaj nie zgłosił na psarnię tylko z 2 tyg. to bym nawet nie musiał płacić

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka - wygrałem na loterii 6 pkt. na 2 tygodnie :) tj. jak dostanę grzywnę z sądu to już ich nie będzie :) 250 PLN idzie się jednak jeb.ć - gdybym się dzisiaj nie zgłosił na psarnię tylko z 2 tyg. to bym nawet nie musiał płacić

to ladnie :)

ps. chcesz miec podpis taki jak my mamy?

Opublikowano

Chyba może być co ?? trochę rozjechane audi ale ok

Opublikowano

jeszcze kilka osob i kazdy bedzie mial extra podpisik :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Nie wiem tylko dlaczego podpis schodzi mi poniżej strony ew. odpowiedzi i zakrywa czasami napisy

Opublikowano

Nie wiem tylko dlaczego podpis schodzi mi poniżej strony ew. odpowiedzi i zakrywa czasami napisy

nie kumam :mysli: mi nic podpis nie zakrywa...

Opublikowano

Raz jest raz nie ma, to pewnie przez IE 8[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:28_________________________________________________Ustawiłem na inny tryb, może będzie ok

Opublikowano

Raz jest raz nie ma, to pewnie przez IE 8

wywal to g.owno :kwasny::thumbdown:

zainstaluj sobie firefoxa :wink4:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:29_________________________________________________http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/

Opublikowano

Mam Firefoxa od lat ale jakoś lepiej mi się pracuje w IE, za to pocztowy Thunderbird jest OK :)

Opublikowano

Mam Firefoxa od lat ale jakoś lepiej mi się pracuje w IE, za to pocztowy Thunderbird jest OK :)

ja odkad mam firefoxa zapomnialem co to IE... a do poczty mam outlook2003 :decayed:
Opublikowano

Outlook nie licząc O Express to shit jak dla mnie, mam z 2000 maili i tylko w Thunderbirdzie mogę wszystko szybko odnaleźć

Opublikowano

shit to wlasnie express w porownaniu z outlookiem z pakietu office :) tez mam kupe maili i nigdy nie mialem problemu z wyszukaniem czegokolwiek...[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 15:05_________________________________________________

witka :cool1:

jak po egazminie? :mysli:

Opublikowano

Dobra, koniec dywagacji na temat shit'u, piechol siemka

Opublikowano

Dobra, koniec dywagacji na temat shit'u, piechol siemka

wiadomo kazdy lubi co innego... ale powiem Ci ze kiedys tez bylem przeciwny przestawieniu sie z expresa na outlooka z prawdziwego zdarzenia i dopiero kiedy zostalem zmuszony w firmie dostrzeglem roznice... teraz nawet w domu kozystam z tego programu pocztowego :)

Opublikowano

jak po egazminie? :mysli:

się okaże jutro o 17 :decayed:

piechol siemka

:siema:

Opublikowano

Dobra, spadam na Poznań - siemka panowie

a ja na łobiad od mamusi :naughty::tongue4: narka :hi:

Opublikowano

to narka :hi:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 15:24_________________________________________________

a ja na łobiad od mamusi :naughty::tongue4: narka :hi:

i smacznego :>[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 15:25_________________________________________________i gdzie sa wszyscy? :mysli:

Opublikowano

elo ewenementy :hi: