variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Normalnie piję z aluminium ale czasami w szkło leję
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Normalnie piję z aluminium ale czasami w szkło leję glikol z chlodnicy nie jest dobry... w sumie to zalezy co kto lubi :naughty: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:53_________________________________________________spadam juz spac... do jutra chlopy
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzień doberek Groszek musimy się dogadać co do wyjazdu w sobotę
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzień doberek Groszek musimy się dogadać co do wyjazdu w sobotę łeeee już wysyłam Ci liste telef ....
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzień doberek Groszek musimy się dogadać co do wyjazdu w sobotę No własnie A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę?
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzień doberek Groszek musimy się dogadać co do wyjazdu w sobotę No własnie A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę? PODAJ MI NR TEL NA pw ??
Gość SuNDaY Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzień doberek Groszek musimy się dogadać co do wyjazdu w sobotę No własnie A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę? PODAJ MI NR TEL NA pw ?? No przecież poszlo..
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę? Z tego co wiem to tylko Fantastic, Ty i ja
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę? Z tego co wiem to tylko Fantastic, Ty i ja Bart-S chyba będzie dopiero jechał w sobotę ....
Piechol Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 A powiedzcie mi ile osób jedzie z Poznania (przez Poznań) w sobotę? Z tego co wiem to tylko Fantastic, Ty i ja Bart-S chyba będzie dopiero jechał w sobotę .... ale on z tego co pamiętam pisał, że dobije ok. południa na lotnisko dopiero
Rekomendowane odpowiedzi