Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a odpoczywam po robocie.. dzisiaj od 5 do 18 bylo [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 20:49_________________________________________________jutro tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to grubo ja tylko od 7 do 15 i nawet niemoge po godzinach zostać żeby se dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 elo ale zaraz będzie burza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 u mnie taki upał że nie idzie wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 u Mnie tez wiatraczek chodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 u mnie taki upał że nie idzie wytrzymać a tutaj jest już do wytrzymania, ale "Dzień Niepodległości" widzę z okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 W Elblągu już błyskało i ostro lało nawet woda podlała mi garaż na szczęście delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Adas przyjezdzaj w czwartek na piwko :>[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 21:51_________________________________________________dlaczemu nikt tu nie poezjuje? zadnego cwaniaka nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 stypa po MJ pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 stypa po MJ pewnie :polew: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:27_________________________________________________i tak bez wyzerki? chociaz by piwo postawili :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 stypa po MJ pewnie :polew: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:27_________________________________________________i tak bez wyzerki? chociaz by piwo postawili :gwizdanie: no ja nie wiem właśnie... jestem zdegustowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 kurcze o czym idzie gadka bo nie chce mi się czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 kurcze o czym idzie gadka bo nie chce mi się czytać o braku piwa na stypie MJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a co to MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a co to MJ Majka Jeżowska... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Maria Janrokita :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a co to MJ Majka Jeżowska... :polew: kurde a myślałem że M. Jordan [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:36_________________________________________________ Maria Janrokita :polew: :polew: :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi