Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chopaki ale wy tu widze o liczbach gadacie.

ja mam HP pawulonika czy cuś tam na 1.63 core 2 duo, 2GB ramu, grafika do 384Mb współdzielona i NFS Carbona ciągnie jak wściekły !!!

a poza tym to takiego lapa się uzywa tylko żeby po necie po klikać, zdjęcia ze zlotu zgrać i fure zdiagnozować i ten co nikuś parametry podałeś to wystarczy uhuhuhhhhhuuuuu i jeszcze dłużej

Tu Ci musze przyznać rację FAN. Ja jadę na Asusie C2D 1.6, 2GB RAM ze zintegrowanym układem VGA Intela - tyle że nie wykorzystuję go wogóle do gier - no chyba że jakieś starocie jak Warcraft2 albo Diablo. Młoda tnie w Simsy 2 i też dźwignie. A tak ogólnie to jest tylko do netu, biura i vagowania :)

ale jak kupowac to kozaka a nie przecietniaka :good:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:28_________________________________________________

aaaaa z racji że jestem nowy na tym forum komputerowym to chciałem zapytać jaki polecacie tani serwer wydruku, taki żeby obsługiwał Brothera dcp 7010L (wielofunkcyjna)

Myślałem o TP-LINKu bo z tej firmy mam router ale z drugiej strony to chyba wsio ryba no nie ??

TP-LINK taki se... ja polecam CISCO :good:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakoś bardziej przemawia do mnie lenovo - zawsze to IBM... i ma lepszą grafę :D

FAN na serwerach wydruku się nie znam :confused4:

chopaki ale wy tu widze o liczbach gadacie.

ja mam HP pawulonika czy cuś tam na 1.63 core 2 duo, 2GB ramu, grafika do 384Mb współdzielona i NFS Carbona ciągnie jak wściekły !!!

a poza tym to takiego lapa się uzywa tylko żeby po necie po klikać, zdjęcia ze zlotu zgrać i fure zdiagnozować i ten co nikuś parametry podałeś to wystarczy uhuhuhhhhhuuuuu i jeszcze dłużej

Tu Ci musze przyznać rację FAN. Ja jadę na Asusie C2D 1.6, 2GB RAM ze zintegrowanym układem VGA Intela - tyle że nie wykorzystuję go wogóle do gier - no chyba że jakieś starocie jak Warcraft2 albo Diablo. Młoda tnie w Simsy 2 i też dźwignie. A tak ogólnie to jest tylko do netu, biura i vagowania :)

ale jak kupowac to kozaka a nie przecietniaka :good:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:28_________________________________________________

aaaaa z racji że jestem nowy na tym forum komputerowym to chciałem zapytać jaki polecacie tani serwer wydruku, taki żeby obsługiwał Brothera dcp 7010L (wielofunkcyjna)

Myślałem o TP-LINKu bo z tej firmy mam router ale z drugiej strony to chyba wsio ryba no nie ??

TP-LINK taki se... ja polecam CISCO :good:

... no tak ale ile będzie musiał dopłacić do CICSCO :D

Opublikowano

Nikuś pamiętasz o mnie z tą wiertarką ??

Opublikowano

Bart-S znajdz mi takiego 300 taniej to jeszcze flaszke postawie :naughty:

http://www.ceneo.pl/;0152460335-10.htm

Opublikowano

spokój mi tu :evil:

Opublikowano

Nikuś pamiętasz o mnie z tą drukarką ??

no miales mi eske napisac :cool1: jutro od rana jade do firmy przelutowac kondensatory na plycie i potem moge podjechac jak bedziesz w domu :)

ale kawe postawisz? :cool1:

Opublikowano

no miales mi eske napisac :cool1: jutro od rana jade do firmy przelutowac kondensatory na plycie i potem moge podjechac jak bedziesz w domu :)

postawię ale o której to miałoby być ??

Opublikowano

Hehe ceneo nie pobiję :D

Opublikowano

ej fioletowi weźta już przestańta :decayed: kuwa sam :polew: nie wiem co sam napisałem tam wstecz.

niedługo będzie trzeba screeny robić

Opublikowano

spokój mi tu :evil:

czemu to :mysli: :mysli:

Opublikowano

... no tak ale ile będzie musiał dopłacić do CICSCO :D

ja uwazam ze jestem za biedy zeby kupowac g.owna... :gwizdanie: wole dolozyc do czegos lepszego :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Hehe ceneo nie pobiję :D

ale jest wypas nie? :)

postawię ale o której to miałoby być ??

cos kolo powiedzmy 13-14 :mysli:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:34_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Kuredu za wolny jestes... dokup se ramu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to powinienem być ... jak coś się miałoby zmienić ...to zadzwonie Michał :cool1::good:

Opublikowano

co oni zrobili dając nam tutaj moderacje :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to powinienem być ... jak coś się miałoby zmienić ...to zadzwonie Michał :cool1::good:

spoko... ja zadzwonie do Ciebie jak skoncze w robocie dzialac :wink4:

Opublikowano

ok .... fajny z Ciebie chłopak :naughty:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________

no co ....... SIŁA I MIAZGA :evil:

Opublikowano

ok .... fajny z Ciebie chłopak :naughty:

wiem :gwizdanie: :naughty:

no co ....... SIŁA I MIAZGA :evil:

tak jest siniaki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

lecę spać bo po 3 piwach mnie muli :gwizdanie:

Opublikowano

lecę spać bo po 3 piwach mnie muli :gwizdanie:

a z kim Ty 3 piwa jebłeś :mysli: