Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Julia powoli zasypia zaraz się zbieramy :naughty: jak coś Paweł mogę wlecieć po Was :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Julia powoli zasypia zaraz się zbieramy :naughty: jak coś Paweł mogę wlecieć po Was :naughty:

dzieki i tak jestem sam ale dzis nie tym bardziej ze jutro in job

Opublikowano

szkoda ... w week jesteście na działce ?? jak nie ma przeciwwskazań to chcieliśmy wpaść na kawkę :cool1:

Opublikowano

szkoda ... w week jesteście na działce ?? jak nie ma przeciwwskazań to chcieliśmy wpaść na kawkę :cool1:

powinnismy byc jak cos to dzwoncie i wpadajcie od jutra robi sie podobno klara :cool1:

Opublikowano

powinnismy byc jak cos to dzwoncie i wpadajcie od jutra robi sie podobno klara :cool1:

już zacieram ręce :naughty:

Opublikowano

już zacieram ręce :naughty:

ja tez wiec jak jutro ma byc tak ciepło jak mowia to lece po robocie na działke :naughty:

Opublikowano

to pięknie .... :kox: :kox:

Opublikowano

tylko w strojach kąpielowych :cool1:

Opublikowano

tylko w strojach kąpielowych :cool1:

hahaha spoko :naughty:

Opublikowano
:hi: malutka i duluki
Opublikowano

dobry na wieczór :naughty::hi::notworthy:

:hi: hej mała :>[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:28_________________________________________________ :hi: hej duluki

Opublikowano
:bry: Bartku i Pawełku [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:32_________________________________________________jakieś plany na sobotę???[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:33_________________________________________________aha chyba Madas przyjechał[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:34_________________________________________________bandyty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Duluki :polew: :polew: :polew: :polew:

ale sie wkurwiłem na poczatku :decayed:

Opublikowano

Duluki :polew: :polew: :polew: :polew:

ale sie wkurwiłem na poczatku :decayed:

ja też bym tak zareagował :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

spadam bo muszę coś dla żonki wymyśleć na jutro ,bo ma imieniny .Narka panie i panowie :hi: :hi: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:ale będzie gnój jak co roku nie wiem co mam zrobić,może któryś z Kolegów zrobi striptiz dla Żony :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:13_________________________________________________zbieram zapisy 5 zyla wpisowe :polew: :polew:

Opublikowano

:mysli:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:35_________________________________________________wszysy spia? :cool1:

hmm, to ja tez spadam... 3majta sie i do juterka :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:Madas

to było pożegnanie czy powitanie ??

Opublikowano

dobly koledzy :hi:

Opublikowano

dobly koledzy :hi:

co tak wcześnie wstaje :mysli: