Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na noc to bez suki, zostawię ją w skoju hihi - ładnie to zrozumieliście ale nie miałem tego na myśli hihi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to Bartek, jesteśmy umówieni! Jak Ci się uda rodzinkę namówić to jeszcze lepiej :good:

Opublikowano

to o której i gdzie się zbieramy??tak o rozsądnej godzinie bo ja z nocki schodzę rano :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

to o której i gdzie się zbieramy??tak o rozsądnej godzinie bo ja z nocki schodzę rano :kwasny: :kwasny:

ja jadę ok 9 rano :cool1:

Opublikowano

to ja jadę ok 19,30 jak się wyśpię :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:32_________________________________________________jak zwykle samowolka :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

Niech żona prowadzi, Duluki wyśpisz się na działce...

Opublikowano

to ja jadę ok 19,30 jak się wyśpię :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:32_________________________________________________jak zwykle samowolka :baseball: :baseball: :baseball:

żartowałem z tą 9 tą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Madas czy Ty zawsze musisz być pierwszy?? :polew: :polew: :polew:

bądź kiedyś tym drugim :gwizdanie: :decayed::tongue4:

Opublikowano

A co z resztą - dzwoniliście?

Opublikowano

do kogo znaczy się :mysli:

Opublikowano

Niech żona prowadzi, Duluki wyśpisz się na działce...

Już na zlot pojechałem po nocce i kuźwa jak upiór wyglądałem :no: nawet 3 godzinki snu to juz jest coś :zemdlal::lazy:

Opublikowano

Paweł, Deszcz, Fan, Adaś, Pepin...

Madasy i Kuredasy mają o 12 wyjeżdżać chyba... :wink4: Młody i Tetis coś ok. 16. Wentyl nie wiem ale chyba też coś ok. południa.

Opublikowano

do kogo znaczy się :mysli:

ogłoszenia duszpasterskie były w kościołach w Poznaniu więc wszyscy wiedzą .Nawet o.T.Rydzyk się zapowiedział :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:38_________________________________________________

Do Słupcy z WRZ masz 20km, jest sens wbijać się na autostradę?

Oprócz śpiworów weźcie jakieś mniejsze poduchy :) Generalnie 4 łóżka mają wyposażenie - potrzeba tylko trochę "osprzętu" na materace :)

no tak i co wioska to fotoradar

Opublikowano

tylko 2 i to obok siebie - pierwszy w Bierzglinie a drugi 2km dalej w Węgierkach - potem już cisza...

Opublikowano

zjazd z autostrady by dojechać do Słupcy to ok 3 km dobrze myślę ,ale zapieprzasz a nie po 50 się ciągniesz

Opublikowano

Zależy od pory dnia ale w zasadzie masz rację.

Opublikowano

a zresztą RÓBTA CO CHCETA :drunk::sexinbed::takiego::sexinbed::baseball::sex::evil2: :ranting1: :laghing2: :bicz: :bicz3:

bla,bla,bla ja i tak nie jadę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:45_________________________________________________i co teraz :gwizdanie: :cool1::polew: :polew:

Opublikowano

masz przechlapane jak to prawda :evil:

Opublikowano

Ja się nie wypowiadam ale jak Madas narąbie Ci w materac... :naughty: No nic, ta striptizerka z Westa będzie miała jednego Pana do obtańczenia mniej...

Opublikowano

masz przechlapane jak to prawda :evil:

do kogo to było :mysli: :mysli: :mysli::decayed: :decayed:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:51_________________________________________________

Ja się nie wypowiadam ale jak Madas narąbie Ci w materac... :naughty:

to tym bardziej nie jadę nie chcę się obudzić w szambie :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:52_________________________________________________jakaś oferta alkoholi na ten ZLOT :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:52_________________________________________________po dwa piwka i nyny :lazy: :lazy:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:53_________________________________________________postaram się szybko zregenerować by na 11 być zwartym i gotowym :mysli: :mysli: :mysli: aha jak pojadę :gwizdanie: