Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ten konus z Turku w Newbie to wita ludzi a na forum poznańskie nawet nie zajrzy :baseball:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do Bart-s'a niestety nie dotrę :( jak to ostatnio nigdzie nie docieram :(

Opublikowano

a ten konus z Turku w Newbie to wita ludzi a na forum poznańskie nawet nie zajrzy :baseball:

zauważyłem :baseball:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 13:37_________________________________________________

Siema Poznaniuki :kox:

a ja czekam aż słoneczko zacznie mocniej przygrzewać i ....opalanko :naughty: :naughty:

Mała pożycz sobie od Madasa karnet na solarium :good:

Na zlotach bardzo zachwala tą swoją miejscówkę, mówi, że sa duże lustra i czyste-porządnie wykrochmalone ręczniki.. I że można czasami pochichotać z obsługą :polew: :polew:

karnety na solarium to ja sprzedaje :decayed::naughty: a jak ręczniki to polecam państwu wyłącznie jednorazowe Softex do nabycia u mnie :cool1::naughty:

Opublikowano

Madas a jak u was z paszportem, moja Zuza ma już do odbioru, właśnie sprawdziłem

Opublikowano

Madas a jak u was z paszportem, moja Zuza ma już do odbioru, właśnie sprawdziłem

no własnie jade na urlop bez Madasa bo nie dostał paszportu :wallbash:

Opublikowano

ja byłem zameldowany w innym województwie z Julką ( czeka się dwa miechy ) i do tego kiedyś na mój pasek nielegalnie przekraczał ktoś granice ..... [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 13:46_________________________________________________idziemy z dziewczynami na spacer :naughty:

Opublikowano

Upps to nie dobrze ale czasami pewnych spraw się nie przeskoczy

Opublikowano

Ostatni UPDATE przed wyjazdem...

NOCLEG:

Wentyl + żona

Madas + Weronika

Kuredu + Paulina

Młody + Tetis

Duluki + żona

Nike + Ilona

Bart + Gosia

BEZ NOCLEGU:

Piechol + ukochana

Status "NIEWIADOMOCZY":

Deszcz (?)

Fan (remont?)

Paweł + żona (wiedzą wogóle?)

Pepin's Family (wrócili z wczasów?)

Musashi + przyszła żona (dziś wieczorem decyzja)

VarioTech (bo mówił że jest minimalna szansa że podjedzie)

Adas (?)

No to mamy 14 na bank - dzieci nie liczę bo śpią z rodzicami (hehe Nikuś nie będzie bzykania ;)). Do Pawła, Pepina, Deszcza, Fana i Adasia nie mam numeru - może ktoś zagadać?

Na zakupy wyrwiemy się jednym autem jak już przyjedziecie - zrobimy listę i podskoczy się do marketu w Budzisławiu. Jeśli chodzi o rzeczy do spania - mile widziane śpiwory + jakiś dmuchany materac gdyby okazało się że miejsc jest jednak za mało...

Dziś jadę inną trasą - sprawdzę czy czasem nie będzie krótsza. Wieczorem dam znać Madasowi lub Kuredu to pykną update mapki.

Opublikowano

Nikuś odpada na 100% a do reszty (wentylek, duluki, tetis) zaraz zadzwonie i dam Ci znać czy jadą na 100% a reszte obdzwoni Madas

Opublikowano

OK. Do 16 jestem w pracy - więc mam jeszcze dostęp do forum :) Do Wentyla już dzwoniłem - potwierdzone :)

Opublikowano

OK. Do 16 jestem w pracy - więc mam jeszcze dostęp do forum :) Do Wentyla już dzwoniłem - potwierdzone :)

to super :kox: bo dawno konusa nie widziałem

Opublikowano

no też się cieszę że będzie :good: :good:

wkleję mapkę w podwieszenie ....

Opublikowano

Poczekaj do wieczora Madas - prawdopodobnie popieprzyłem trasy i ta o którą mi chodzi biegnie przez Giewartów... Sprawdzę jak będe jechał i dam znać to pykniesz korektę ;)

Opublikowano

Poczekaj do wieczora Madas - prawdopodobnie popieprzyłem trasy i ta o którą mi chodzi biegnie przez Giewartowo i Naprusewo... Sprawdzę jak będe jechał i dam znać to pykniesz korektę ;)

ok to potem poprawię :)

Opublikowano

A właśnie, ma ktoś z Was może Sony PS2? Padł mi laser i nie wiem czy dam radę to naprawić do jutra... Wystarczy sama konsola, reszta sprzętu jest... To tak w kierunku karaoke :)

Opublikowano

A właśnie, ma ktoś z Was może Sony PS2? Padł mi laser i nie wiem czy dam radę to naprawić do jutra... Wystarczy sama konsola, reszta sprzętu jest... To tak w kierunku karaoke :)

:naughty: :naughty: :naughty:

ja niestety nie posiadam :no:

Opublikowano

ja też nie mam, chciałem kupić ale wojna domowa by była :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

u mnie to nie wiem chyba mógłbym ale gry mnie nie wciągają tak bardzo ... ale w sumie pograłby :evil:

Opublikowano

Hmm ciekawe po ile teraz stoi nówka w MM? 399?

Opublikowano

u mnie to nie wiem chyba mógłbym ale gry mnie nie wciągają tak bardzo ... ale w sumie pograłby :evil:

człowieku byśmy pizgali ile wlezie :kox:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 15:19_________________________________________________na allegro za 350pln nówki z grami można dostać :cool1: