Patrykbor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 trochę obowiązków i latania po lekarzach
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 trochę obowiązków i latania po lekarzach a co się dzieję ??
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Hej Adaś i reszta Pyrek cześc Piotras .... co tam u Ciebie ...jakieś rozmowy firmowe miewasz ? :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no tak jak Ci dzis mówiłem przez kom popatrz jaki ten świat jest mały :> :> :>
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 bardzo mały a tak na bank to niesamowity zbieg okoliczności co ja miałem przed chwilą gości Mlodzik z Tetis byli dzięki za odwiedzinki szmegesy
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 bardzo mały a tak na bank to niesamowity zbieg okoliczności co ano Ja z Krakowa , Wy z Poznania a mamy wspólnych znajomych w Lublinie
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zgadza się ale to bardziej macie z Bartkiem ale wszyscy do kupy tworzymy wspaniałą paczkę znajomych
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tworzymy wspaniałą paczkę znajomych no już tak to się nie nakręcaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: żarcik
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 :naughty: :naughty: no ja mam nadzieję że jak będę w Krakowie to ugościsz mnie jak pancia
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszystko się wyjaśni na dniach albo nowe A4 albo BaMberWagen z "lumpeksu", ale zaczęły mi się bejce podobać to tak jak w Samych swoich ino troche parafrazując .. Tatko jak już się napatrzę to tak znienawidzę
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszystko się wyjaśni na dniach albo nowe A4 albo BaMberWagen z "lumpeksu", ale zaczęły mi się bejce podobać to tak jak w Samych swoich ino troche parafrazując .. Tatko jak już się napatrzę to tak znienawidzę dobre to było na maxA :naughty:
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 bardzo mały a tak na bank to niesamowity zbieg okoliczności co ano Ja z Krakowa , Wy z Poznania a mamy wspólnych znajomych w Lublinie a kogo znacie w Lublinei .. ja tam 5 latek kiblowałem na Wojciechowskiej ?
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 co to za komitywa Tomuś no co Ty :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 :naughty: :naughty: no ja mam nadzieję że jak będę w Krakowie to ugościsz mnie jak pancia no jakie Toto pazerne .. tak się wpraszać ...
Iverson Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 co to za komitywa Tomuś no co Ty :gwizdanie: no przecież widzę , pozdro z Plewisk chłopacy
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 :naughty: :naughty: no ja mam nadzieję że jak będę w Krakowie to ugościsz mnie jak pancia no jakie Toto pazerne .. tak się wpraszać ... no wiem ... pewnie głupio wyszło co :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 21:21_________________________________________________ co to za komitywa Tomuś no co Ty :gwizdanie: no przecież widzę , pozdro z Plewisk chłopacy o Ty gnojcu nawet na kawę nie zajechał ani razy
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 :naughty: :naughty: no ja mam nadzieję że jak będę w Krakowie to ugościsz mnie jak pancia zapraszam (jeszcze nie wiem kiedy będziesz ale...szkoda że mnie wtedy nie będzie ) bardzo mały a tak na bank to niesamowity zbieg okoliczności co ano Ja z Krakowa , Wy z Poznania a mamy wspólnych znajomych w Lublinie a kogo znacie w Lublinei .. ja tam 5 latek kiblowałem na Wojciechowskiej ? np. gościa o ksywie Hugo
Iverson Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dzisiaj przyjechałem i jutro wyjeżdżam , i zaczynam wakacje , sory Madas ale nie mam kiedy , od 4-20 w pracy
Rekomendowane odpowiedzi