Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

bys chociaz jeszcze czesc napisal jak juz sie witasz raz na tydzien :cool1: :gwizdanie: :naughty:

Nikuś ja tam co nieco wiem o prockach, tylko sęk w tym, że nie wiem czy różnica między np. T4200 - T6500 - P8600 jest warta 500 zł :wink4: dysk 250GB mi wystarczy w zupełności, więc skupiam się tylko na różnicy w procku...

roznica jest taka ze dzisiaj lepiej wziasc najlepszego bo za pare lat beda lepsze... ja mam P7350 po wymianie lapa - wczesniej T6400 i roznicy nie widzialem... na pewno bierz core 2 duo a nie dual core :wink4:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 17:11_________________________________________________ja bym wzial tego P8600... ma 3mb cache i szyne 1066mhz

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

:hi:

cześć kolego :hi: Jak tam życie płynie ?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 18:16_________________________________________________

Opublikowano

ja mam P7350 po wymianie lapa - wczesniej T6400 i roznicy nie widzialem...

bo te procki są zbliżone wydajnościowo -> http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-procesory-rozpiska-osiagow.4344.0.html

a P7350 i T6500 to praktycznie to samo więc chyba taki mi styknie... wolę zmienić lapa za dwa/trzy lata i kupić znów za ok. 3 tys niż teraz wywalić 4 czy 5 tys...

P.S. Kumpel kupił niecałe dwa lata temu Tośkę A200 za 4200 zł a teraz jest warta jakieś 1800 (nowa)...

Opublikowano

P7350, szyna 1066MHz, cache 3072, 2x2.0MHz

T6500, szyna 800MHz, cache 2048, 2x2.1MHz

P7350 ma wiecej pamieci cache i szybsza szyne... :wink4:

Opublikowano

T6500, szyna 800MHz,cache 2048MHz, 2x 2.1MHz

liczby nie mają znaczenia, ważne że w testach są prawie identyko... :decayed:

Opublikowano

T6500, szyna 800MHz,cache 2048MHz, 2x 2.1MHz

liczby nie mają znaczenia, ważne że w testach są prawie identyko... :decayed:

Twoj wybor :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 19:02_________________________________________________ja az tak dobry w informatyce nie jestem ale pogadaj z kims, moze Karol Ci to lepiej wyjasni :)[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 19:03_________________________________________________jak dalem do porownania kumplowi T6400 i ten moj P7350 to mowil zebym bral 7350

Opublikowano

ja też nie jestem wybitny, ale ostatnio duuużo czytam :decayed: na tej stronie co wcześniej podrzuciłem są wyniki różnych procków no i na tym głównie bazuje porównując wyniki z ceną lapków :wink4: a jaką masz grafę u siebie? :mysli:

Opublikowano

nVidia GeForce 9600M GT 512Mb[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 19:09_________________________________________________a gdzie tam masz porownanie prockow?

Opublikowano

to co kupujesz w końcu ?

Opublikowano

to co kupujesz w końcu ?

a co, wkurzam Cię powoli? :mysli::polew:

Opublikowano

to co kupujesz w końcu ?

nie no co TY ..... trzeba dyskutować ...to w końcu 3 tyś do wydania a nie 30 zł :wink4:

Opublikowano

to co kupujesz w końcu ?

nie no co TY ..... trzeba dyskutować ...to w końcu 3 tyś do wydania a nie 30 zł :wink4:

myślałem, że mnie wyślesz na forum dla komputerowców... :decayed: jak na razie to chyba: http://allegro.pl/item730150005_laptop_dell_studio_1555_t6500_4gb_320gb_hd4570_512.html

Opublikowano

ciężko wybrać coś idealnego dla siebie co ?

Opublikowano

ciężko wybrać coś idealnego dla siebie co ?

powiem Ci, że trudno... tak za 5 koła to by się znalazło :wink4:

Opublikowano

witojcie :hi:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 20:54_________________________________________________czy slyszeliscie moze o firmie FK ?

Opublikowano

dobry wieczór państwu :hi:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 20:55_________________________________________________

witojcie :hi:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 20:54_________________________________________________czy slyszeliscie moze o firmie FK ?

czesc piotr!

a czym sie ta firma zajmuje??

Opublikowano

nabylem wlasnie amortyzatory i sprezyny tej firmy sa produkowane w de a nie w taiwanie moze ktos sie zetknol z ta firma

Opublikowano

nie słyszałem, a co za zawias sobie wsadzasz? -25?