nike21 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 i co tu taka cisza chlopaki? piatek i chlejecie? nieladnie tak beze mnie...
Madas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja czekam na meczyk już jestem po jednym piwku na spacerku obaliłem a mam jeszcze 2 i na meczyku obale a nad ranem pojadę z szoferem do niemiec po kilka rzeczy
nike21 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja czekam na meczyk już jestem po jednym piwku na spacerku obaliłem a mam jeszcze 2 i na meczyku obale a nad ranem pojadę z szoferem do niemiec po kilka rzeczy z Bartkiem?[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 19:31_________________________________________________ :gwizdanie: siemka patryk co tam u Ciebie?
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 po trzech i jeszcze szofera szuka jacie Adaś [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 19:33_________________________________________________ ja czekam na meczyk już jestem po jednym piwku na spacerku obaliłem a mam jeszcze 2 i na meczyku obale a nad ranem pojadę z szoferem do niemiec po kilka rzeczy z Bartkiem?[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 19:31_________________________________________________ :gwizdanie: siemka patryk co tam u Ciebie? trenuje przed weselem
Madas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 cześć Partyk Bartek jeszcze jedzie i potem idzie do kina z partnerką
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 jak tam panowie idzie bo ja już po 7 i dalej brne
Madas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 jak tam panowie idzie bo ja już po 7 i dalej brne oż w morde ale masz głowę
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 i na kacu ide na wesele Ale tam to wytańcze
Madas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 i na kacu ide na wesele Ale tam to wytańcze kiedy na to wesele ? jutro ?
blind1 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 i na kacu ide na wesele Ale tam to wytańcze Patryk na weselu tylko przez chwilke bedziesz mial kaca
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 siemka i na kacu ide na wesele Ale tam to wytańcze kiedy na to wesele ? jutro ? jutro [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 19:48_________________________________________________A wy co spita
Piechol Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja wróciłem z uczelni dopiero... 3 godziny BHP...
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Sześć Wojtek BHP zjebany przedmiot
Piechol Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 BHP zjebany przedmiot baba jeszcze tak zanudzała, że koniec... puściła jakiś film Z PCK przedpotopowy i myślała, że jest za***ista no i dowiedziałem się, że najwiekszym niebezpieczeństwem czyhającym na studentów na uczelni są... uwaga... schody gdyby nie kumpel który co chwila zasypiał i hot spot to bym tam nie wysiedział
Madas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 no meczyk ME się zaczyna i za chwilę też Lech z Legią ... ale wieczór się zapowiada :kox:
blind1 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 to milego wieczoru panowie ja spadam, musze troszke pokabinowac jeszcze
Piechol Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Był sobie fanatyk wędkowania. Pewnego dnia dowiedział się o fantastycznym wprost miejscu, małym jeziorku w lesie, gdzie ryby o wielkości niesamowitej same wskakują na haczyk. Nie mógł się już doczekać weekendu, zakombinował w pracy, pozamieniał się na dyżury, nastawił budzik na 4 rano, po długiej podróży odnalazł małe jeziorko w lesie, rozstawił wędki i czekał... godzine... drugą godzinę trzecią... wreszcie spławik drgnął... wędkarz szarpnął... i wyciągnął ogromne nadziane na haczyk gówno. Zaklął szpetnie i zauważył, że z tyłu ktoś za nim stoi. Byl to miejscowy. Wędkarz z żalem powiedział: - no patrz pan, taki kawał drogi jechałem, tyle wysiłku, kombinowania, i co? GÓWNO... Na to gościu: - A bo wie pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed 1 wojną światową żyl tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I prosze sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła! - Niesamowite - odparł wędkarz - Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również sie utopił! - To szokująca historia- powiedział wędkarz - ale co z tym gównem? - A to nie wiem. Widocznie ktoś nasrał. :polew:
nike21 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 a jest gdzies ten mecz w tv nie kodowanej? ja jutro tez na wesele jade :> wlasnie mialem pisac ze nie wiem czy na spota dotre
Rekomendowane odpowiedzi