Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 siema sciema zrobiłem sobie małą przerwę w nauce i stwierdziłem że sprawdze co na orum słychać
Pepin Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 siema sciema zrobiłem sobie małą przerwę w nauce i stwierdziłem że sprawdze co na orum słychać no coś tu słychać jakieś stukanie na Piątkowie ... a to Młodzik stuka i zakuwa na zmianę
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 siema sciema zrobiłem sobie małą przerwę w nauce i stwierdziłem że sprawdze co na orum słychać no coś tu słychać jakieś stukanie na Piątkowie ... a to Młodzik stuka i zakuwa na zmianę juz mi sie nie chce ale dopiero 1/3 mam za sobą
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 moje dziołchy do cyrku idą sie znaczy wolna chata?
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 zgadza się :naughty: qźwa a ja uczyć sie musze ;(
Madas Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 zgadza się :naughty: qźwa a ja uczyć sie musze ;( nauka to potęgi klucz
Piechol Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 zamkniety jest odcinek od sw wawrzynca do dabrowskiego w strone centrum. jest objazd przez al polska czyli tak jak sie jedzie do KC z winograd podejrzewam ze w niedziele nie bedzie problemu z dojazdem ale w tygodniu po 16 tam jest masakra. aha, bo ja zawsze jechałem niestachowską prosto do bukowskiej i już bukowską do KC...
Madas Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 lepiej z niestachowskiej skręcić w prawo na Pniewy i potem wjechać w ul.Polską i jesteś w KC
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 lepiej z niestachowskiej skręcić w prawo na Pniewy i potem wjechać w ul.Polską i jesteś w KC Ty no właśnie!! a jutro spot!!
Piechol Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 lepiej z niestachowskiej skręcić w prawo na Pniewy i potem wjechać w ul.Polską i jesteś w KC no tak wypróbuje jutro a tam trzeba coś cudować ze zjazdem w tą Polską, bo według google maps to jest pokręcone lekko
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 lepiej z niestachowskiej skręcić w prawo na Pniewy i potem wjechać w ul.Polską i jesteś w KC no tak wypróbuje jutro a tam trzeba coś cudować ze zjazdem w tą Polską, bo według google maps to jest pokręcone lekko w prawo na pniewy a pojakimś 1.5 km trzymasz sie prawego pasa, wjeżdzasz na wiadukt i kręcisz w lewo w strone bułgarskiej
Madas Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 lepiej z niestachowskiej skręcić w prawo na Pniewy i potem wjechać w ul.Polską i jesteś w KC no tak wypróbuje jutro a tam trzeba coś cudować ze zjazdem w tą Polską, bo według google maps to jest pokręcone lekko jutro nie będziesz miał wyjścia bo objazd jest tamtędy
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 AHA panowie poszukuje tipserki, kosmetyczki dobrej, szukającej pracy, zna ktoś może taką?
Madas Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 AHA panowie poszukuje tipserki, kosmetyczki dobrej, szukającej pracy, zna ktoś może taką? jedynie striptiserką
Młodzik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 AHA panowie poszukuje tipserki, kosmetyczki dobrej, szukającej pracy, zna ktoś może taką? jedynie striptiserką hmm... raczej odpada
Rekomendowane odpowiedzi