fantastic Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ...a no chłopacy , dzieci bawią , obiady gotują , zakupki ,no to na pisanie pierdzielin czasu brakuje , ehhh starość :kox: :decayed: :no: :decayed: ehh czuje sie szczeniakiem tero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ja też jak szczeniok :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 OT. http://img410.imageshack.us/img410/1640/062010naj.jpg Cena kalendarza jednakowa dla obu wersji (Pasje i Naj ) -23 pln /1 szt. Format - A3 , 12 kart +okładka + twarde "plecy" http://img21.imageshack.us/i/zdjcie230d.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 http://img410.imageshack.us/img410/1640/062010naj.jpg jak by nie kierowca to całkiem fajne było by to foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 siema wieczorem ... fajne foto w kalendarzu Vectry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 siema wieczorem ... fajne foto w kalendarzu Vectry bo to jest kalendarz NAJ-UNLIMITED .. czyli tych co sie prewinęli przez VU a juz nie maja Vectora oddzielnie jest zorbiony Pasje VU 2010 .... wybrane są tam tylko Vectry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no wiem wiem ... wynika to z tego co napisałeś w poście... ale tak czy siak fajne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 fajne ale juz mi sie opatrzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam Madasku z Pepinem sie nie witam bo na gg go witałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 a to kalendarz innego auta grupy VAG http://www.swistak.pl/a5989834,Kalendarz-LeonClub-pl-2010-limitowana-edycja.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam Madasku z Pepinem sie nie witam bo na gg go witałem cześć jak tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam Madasku z Pepinem sie nie witam bo na gg go witałem cześć jak tam ? a po mału do przodu ogólnie pozytywnie [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 20:19_________________________________________________spadam bo kobietka wraca do domku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no to się szykuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Cześć chłopaki. Ja chciałem zrobić zdjęcia mojej esce i wrzucić do konkursu ale nie mam czasu kiedy i gdzie. Poza tym przydałby się porządny aparat, więc lipa.... W sumie czy w konkursie brało udział auto z WLKP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 jak dobrze pójdzie to moje skradzione wstawię na grudzień jak jeszcze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Vario za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To na styczeń dam bo mam w zaspach śniegu zrobione, będzie w sam raz a grudniowe były bez płatka śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Pepina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Powiem ci Bartek Pośmigałem se dzisiaj rx300 i trochę się zawiodłem .Niby Lex to lepsza Toyota la niepowala wykończeniem i kopytkiem po wcisnięciu gazu ale częsci do niego to jak bym miał mietka s-klase Takim czymś smigałem http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10792640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Patryk to ta sama marka ale inne auta, nowe auta nie zależnie od marki to plastiki, tak jak stara S i stary Lexus są lepiej wykonane niż nowe modele, mój ma 15 lat ale się trzyma kupy, nowy by tego nie przeżył, miałem kiedyś AR 155 i to była prawdziwa Alfa a nie ten shit co teraz, nie powiem ale nowe Audi są generalnie lepsze od starych ale to chyba wyjątek, ja mam ok 250 KM więc jak sie wkurfię to czasami pokażę nowszym autom co stary Lex potrafi wyobraź sobie minę właściciela BMW 530i z 2007-2008 jak z bólem pognał 15 letniego Lexa Jak założę gwint i wydech to będzie melooooodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi