arekkruk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 PS. Nie wiem czy widzieliście ale obok był spot hondy civic ;] Było widać... Jak przejeżdzałem to wszyscy się oglądali... Ale tam same złomy stały... (bez urazy jeśli ktoś lubi)
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no właśnie wypada w walentynki .... jeśli uważacie że termin nie teges to piszcie ....
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a może właśnie w walentynki można by się spotkać w Kinepolis i iść do kina...
arekkruk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jeśli w walentynki to podejrzewam, że większość ludzi będzie chciała spędzić ten dzień we dwoje...
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a może właśnie w walentynki można by się spotkać w Kinepolis i iść do kina... mi to jest obojętne ... ja się dostosuję
variocustoms Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No mam nadzieję wpaść na następnego spota, a żona miała nerwobóle i ciężko się oddychał, nic poważnego
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a może właśnie w walentynki można by się spotkać w Kinepolis i iść do kina... raczej śmiem wątpić czy Twoja dziewczyna i inne panie będą zadowolone, raczej proponuję za 3 tygodnie, a tą niedzielę spędzić ze swoimi drugimi połówkami :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a może właśnie w walentynki można by się spotkać w Kinepolis i iść do kina... mi to jest obojętne ... ja się dostosuję ja muszę to jeszcze przedyskutować ale kino jakby co wchodzi w grę
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No mam nadzieję wpaść na następnego spota, a żona miała nerwobóle i ciężko się oddychał, nic poważnego To dobrze że nic poważnego
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No mam nadzieję wpaść na następnego spota, a żona miała nerwobóle i ciężko się oddychał, nic poważnego nooo musisz koniecznie :gwizdanie: to kiedy robimy następnego spota ?
Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nom jak to wypada w walentynki to nie wiem chętnie ale obiecałem zakupy narzeczonej hehe może zakupy w poznaniu wszystko do ugada
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a może właśnie w walentynki można by się spotkać w Kinepolis i iść do kina... raczej śmiem wątpić czy Twoja dziewczyna i inne panie będą zadowolone, raczej proponuję za 3 tygodnie, a tą niedzielę spędzić ze swoimi drugimi połówkami :gwizdanie: a co w tym złego żeby każdy wziął swoją żonę/dziewczynę i przyjechał na spot do kina? można iść wspólnie na jakiś film bądź oddzielnie, później usiąść na kawie... a walentynkowe bzykanie to i tak na chacie
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 to kiedy robimy następnego spota ? Adam, proponuję za 3 tygodnie, Twoja żona też będzie szcześliwa jak z nią spędzisz Walętynki
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 to kiedy robimy następnego spota ? Adam, proponuję za 3 tygodnie, Twoja żona też będzie szcześliwa jak z nią spędzisz Walętynki Weronika będzie szczęśliwa jak Adam będzie w domu - bez znaczenia w jaki dzień a tak poza tym to pisze się walentynki
variocustoms Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Azunia są Walentynki od św. Walentego a nie Walętynki - zgłosiłem do moderatora
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 może zrobić ankietę ... co myślicie ?
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Azunia są Walentynki od św. Walentego a nie Walętynki - zgłosiłem do moderatora :polew: :polew: toś jej prezent zrobił
Azunia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Azunia są Walentynki od św. Walentego a nie Walętynki - zgłosiłem do moderatora wiem ale tak specjalnie pisze walę tynki
Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 może zrobić ankietę ... co myślicie ? można by... :gwizdanie: hehe
Rekomendowane odpowiedzi