Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja niemoge niestety tyle bo u mnie w pracy z dmuchaczem biegają :gwizdanie: i mówią żę to dla naszego dobra :decayed:

właśnie czytałem Twoje wątki na 80 klubie :) fajnie zmodziłeś tą swoją... ciekawe jakie plany masz na czwórkę :decayed:

a co do siatexa i innych to się nie obrażaj... w tym klubie na technicznych lub w wątku o swoim aucie też jadą tak samo :gwizdanie:. że grill nie taki, że koła to najlepiej 18" albo 19", że zawieche w dół, i jeszcze by się znalazło :naughty:

tak więc rób po swojemu a co kto mówi wysłuchaj bo może fajny pomysł podsunie :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co się dzieję :mysli:

Opublikowano

a co się dzieję :mysli:

a Ty wszystko musisz wiedzieć? :cool1: nie, nie musisz :tongue4:

:decayed:

poczytaj linki u Szuli w podpisie :gwizdanie:

Opublikowano

a no nie muszę :wink4:

Opublikowano

cześć Pyrolandczycy Poznaniacy :decayed:

kiedy następne kręgle? :gwizdanie:

Opublikowano

cześć Pyrolandczycy Poznaniacy :decayed:

kiedy następne kręgle? :gwizdanie:

cześć trąbo mariacka Krakowiaku

a kiedy bydziesz w pyrlandii? :mysli:

Opublikowano

będą kręgle będę i ja :evil:

Opublikowano

Etam w poprzednim klubie już sie porzegnałem wszyscy z auta tam chcą mieć odrazu ideał ... mniejsza z tym ... a co do a4 to narazie wegetuje w końcu zima hehe gril taki był narazie jest ale chyba sie zmieni na orginalny a co do spojlera to mi sie podoba uzupełnia tyłek :decayed: 80 piękne auto zawsze mażyłem miałem i zadowolony byłem ale to juz auto mienionej epoki niestety dużo pracy w nią wsadziłem i czasu hehe

Opublikowano

zbierzemy kilka chętnych osób i można pokulać :) ja i Madas bankowo a reszta niech się wypowiada... skoro termin luźny to może next weekend? :naughty: [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:57_________________________________________________

pozegnałem marzyłem

:wink4:

masz pierwszy rocznik B5... najładniejsze są tylne światła po II lifcie i z przodu lampy Valeo jak u mnie :decayed: grill od S lub RS. co do lotki to akurat mi się nie podoba ale to już kwestia gustu... ja wole gładko nisko i szeroko bez zbędnych badziewiów które i tak nic nie dają...

Opublikowano

sorka za błędy jak szybko piszę to robię błędy :naughty:

a co do swiateł z tyłu to :gwizdanie: może i są w planach ... nie chce nic zapeszać poprosu jest zima i czas wegetacji. hehe coś napewno się zmieni bo nie usiedze na tyłku... :kox:

Opublikowano

i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok :naughty:

tak stróż parkingowy :polew: :polew: :polew:

i na dziś żegnam towarzystwo więc spokojnej...

pozdro

Opublikowano

a co do swiateł z tyłu to :gwizdanie: może i są w planach ... nie chce nic zapeszać poprosu jest zima i czas wegetacji. hehe coś napewno się zmieni bo nie usiedze na tyłku... :kox:

tylko bron Boże... żadne lexus luki z tyłu i andżel ajsy z przodu :cool1: żeby było jasne... :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:11_________________________________________________

i pewnie mają rację ... no chyba że masz pracę w której śpisz to wtedy ok :naughty:

pozdro

pozdro 600 :good::hi:

Opublikowano

tylko bron Boże... żadne lexus luki z tyłu i andżel ajsy z przodu :cool1: żeby było jasne... :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:11_________________________________________________

pozdro

pozdro 600 :good::hi:

hehe spoko spoko nic w tym stylu ...kolega miał w 80 i jak jechał to sie odczepiła poprostu uchwyty pekły i ją rozjechał hehe :decayed:

Opublikowano

a dlaczemu nie masz uzupełnionego profilu?

Opublikowano

Też spylam w kimono zaraz jutro mam sie spotkać z kolegą Wentylem na mieście w końcu jest miasto obok mnie :cool1:

Opublikowano

Też spylam w kimono zaraz jutro mam sie spotkać z kolegą Wentylem na mieście w końcu jest miasto obok mnie :cool1:

no widzę właśnie... ostatnio znowu przejeżdżałem niedaleko Was... wizytowałem w ZG :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 22:15_________________________________________________to ja też mykam... 3mka pany i do jutra :hi:

Opublikowano

szula, miałem zgłosić twoją ortografię, na 80 też jest błąd ale sam poszukaj

Audi 80 jest cool, śmigałem kilkoma, nawet kanciakami :) to stary klimat Audi :) za reszte zapłacisz kartą Visa

Opublikowano

Siema! Przeglądam właśnie listę do Bukowiny i... co jest kurva - gdzie się podzialiście? Tylko Madas jedzie?

Opublikowano

kurcze poprzednio przeze mnie nie wyszły ... ta zasrana kolęda która ze łba mi wypadła .... jeszcze raz Pietrek sorry :embarrassed: