Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

OD jutra ładną pogode zapowiadają nad morzem :naughty: Ja startuje za godzinkę, gdyby się ktoś na spontanie zdecydował na wypad nad morze to zapraszam do Rewala, mamy jeszcze jakieś wolne miejsca u nas w pensjonacie ( D.G. FART ), najlepiej do mnie przezdzwonic jak się ma sytuacja 609145500.

ps. Pepin będzie w pobliżu i ma wpaść na chwilę z wizytą

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

OD jutra ładną pogode zapowiadają nad morzem :naughty: Ja startuje za godzinkę, gdyby się ktoś na spontanie zdecydował na wypad nad morze to zapraszam do Rewala, mamy jeszcze jakieś wolne miejsca u nas w pensjonacie ( D.G. FART ), najlepiej do mnie przezdzwonic jak się ma sytuacja 609145500.

ps. Pepin będzie w pobliżu i ma wpaść na chwilę z wizytą

Ja tez w ciągu 1h wyjazd .. jadę na Gorzów ... [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 12:24_________________________________________________

Panie i Panowie ja raz jeszcze apropo tego przyciemniania szyb :) Ma ktoś gdzieś jakieś namiary na coś takiego? Tylko, żeby mi się za rok nie zepsuło :))

Kumpel 2x A4 oklejał tu http://www.llumarpoland.pl/

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

Fota z siostrą.. ;]

db9552125e534953med.jpeg

Teraz mam bliźniaczki.... :decayed:

Opublikowano

kupiłeś A6 ?

Opublikowano

Jużo tym z toba madas pisałem że tak... :decayed:

Opublikowano

Jużo tym z toba madas pisałem że tak... :decayed:

aha ... zakręcony jestem ostatnio :mysli:
Opublikowano

a co za motorownia siedzi?

Opublikowano
:kox: spoko teraz mam 2 :gwizdanie:
Opublikowano

dobra już widzę :naughty:

Opublikowano

dobra już widzę :naughty:

co widzisz :mysli:
Opublikowano

że w podpisie ma 2.5 TDI :gwizdanie:

Opublikowano

co tam słychać Panowie??

Szula... ładna dupcia... chętnie bym się zaopiekował ;)

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 07:14_________________________________________________mam tu dzis piekny ranek, sloneczko swieci ze az milo :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 07:16_________________________________________________chetnie bym sie wystawil na promyczki ale ktos musi pracowac by ktos opalac sie mogl :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 07:24_________________________________________________wstawac , szkoda dzionka leniuchy :cool1:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 07:39_________________________________________________juz dosc monologu na dzis :naughty:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 08:01_________________________________________________spadam popracowac[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 08:02_________________________________________________narson

Opublikowano

cześć :hi:

myślałem że dzisiaj pogoda się poprawi ale za oknem pochmurno :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 08:23_________________________________________________fajnie Piotrek że u Was słońce :)[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 08:23_________________________________________________w przyszły czwartek rezerwuje gokarty :cool1:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 08:24_________________________________________________dobra idę z córką zaraz na rowerek - dostała na dzień dziecka :evil:

Opublikowano
:siema: mam nadzieje, że chociaż padać nie będzie, bo fura się mycia domaga od dwóch miesięcy chyba :decayed:
Opublikowano

:siema: mam nadzieje, że chociaż padać nie będzie, bo fura się mycia domaga od dwóch miesięcy chyba :decayed:

:no: :no:
Opublikowano

:no: :no:

co drugi dzień lało, więc nie widziałem sensu mycia na bezdotyku tym bardziej :wink4: dzisiaj zostanie wypucowana ręcznie :)

Opublikowano

Fota z siostrą.. ;]

db9552125e534953med.jpeg

Teraz mam bliźniaczki.... :decayed:

Tak jest to A6 C5 2.5TDI z dużą ilością bajerków... :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: witka w południe dawno nie zaglądałem tutaj co tam w świecie :gwizdanie: :gwizdanie: