Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przepraszam, ze nie odpowiedziałem rano na powitania. Wpadłem na moment i juz mnie nie było.

Bieniek. Oto coś dla Ciebie. To ten parking o ktorym wspomnial Madas.

PARKING LOTNISKA ŁAWICA - PARKING BUFOROWY RÓŻOWY

UL.BUKOWSKA 285

60-189 POZNAŃ

TEL:061-849-21-52

a tu mapa : http://www.epoznan.pl/map_index3.php?mode=show&type=object&source=miejsca&id=8547&width=1004&height=648

Zadzwoń i sie dowiedz. To jest ok kilometra od terminala. Maja bus i dowoża pod terminal i odbieraja.

A z innej beczki.

Wkurzały mnie od kilku tygodni metaliczne stuki z przedniego lewego koła przy wpadaniu w dziurę. Otóż, odpowiedź była banalna. Stukał zacisk hamulca o zewnetrzny klocek. Wymieniłem ostatnio klocki i tarcze z przodu. Kupiłem BOSCHA i okazało się, że nie miały warstwy klejacej i nie przykleiły sie do zacisku, jak trzeba. Ale nabyłem tasme dwustronna ( do 100 stopni Celsiusza) i mam nadzieje, ze wyda. Na razie rozebralem, zaaplikowałem tasme i złożyłem. Nie stuka. :> :>. Zobaczymy jak długo

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

więc nie pojechałeś do IC ?

Opublikowano

Madas - za***ali mu auto... :confused4:

kurrwa kiedy i w jakich okolicznościach ... co się dzieję .... kurrrwa który to już znajomek z forum i ile jeszcze .... łapy utne jak trafię złodzieja nawet w sklepie :decayed:

No masarka - naprawdę szkoda mi Bieńka ;(

Witam,

Przepraszam, ze nie odpowiedziałem rano na powitania. Wpadłem na moment i juz mnie nie było.

Bieniek. Oto coś dla Ciebie. To ten parking o ktorym wspomnial Madas.

PARKING LOTNISKA ŁAWICA - PARKING BUFOROWY RÓŻOWY

UL.BUKOWSKA 285

60-189 POZNAŃ

TEL:061-849-21-52

a tu mapa : http://www.epoznan.pl/map_index3.php?mode=show&type=object&source=miejsca&id=8547&width=1004&height=648

Zadzwoń i sie dowiedz. To jest ok kilometra od terminala. Maja bus i dowoża pod terminal i odbieraja.

A z innej beczki.

Wkurzały mnie od kilku tygodni metaliczne stuki z przedniego lewego koła przy wpadaniu w dziurę. Otóż, odpowiedź była banalna. Stukał zacisk hamulca o zewnetrzny klocek. Wymieniłem ostatnio klocki i tarcze z przodu. Kupiłem BOSCHA i okazało się, że nie miały warstwy klejacej i nie przykleiły sie do zacisku, jak trzeba. Ale nabyłem tasme dwustronna ( do 100 stopni Celsiusza) i mam nadzieje, ze wyda. Na razie rozebralem, zaaplikowałem tasme i złożyłem. Nie stuka. :> :>. Zobaczymy jak długo

Bartek – taśma na 100 stopni to trochę mało… w tych miejscach pojawiają się znacznie większe temperatury. Pierwsza wycieczka w góry i jebs…

Opublikowano

100 st to chyba trochę mało... płyn hamulcowy wrze w temp powyżej 200st

Opublikowano

Bylem w IC. Powiedzieli, ze moge zlozyc rekalamacje i .... zostawic klocki. A nowe to mi dadza, jak za nie zapłace. Obejrzelismy inne klocki Boscha i wszystkie były takie same....... bez kleju. Wiec na razie zrezygnowałem z reklamacji i próbowałem sie czegoś dowiedzieć od Boscha. Na razie nic....

Ja wiem, ze ta temperatura może byc wieksza niz 100 C. W koncu DOT 4 ma temp wrzenia ok 230 C. Ale nie dostałem innej tasmy na razie, a coś musiałem zrobic. Zobaczymy. Jak sie spali to bede szukał czegoś innego.

Opublikowano

mało mało :kwasny:

Opublikowano

Na razie znalazlem ( teoretycznie ) Tasme 3M, ktora ma wytrzymac krotkotrwale ok 200, ale w Poznaniu nie ma filii 3M, a jak zadzwoniłem do dystrybutora to usłyszałem, ze 1 czerwca zwiesili działalność ;(.

Opublikowano

A tak z innej beczki - braliście już coś z AP korzystając ze zniżek?

Opublikowano

O, cześć Pepin, jak było nad morzem?

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 23:00_________________________________________________

Siema :hi:

Dali Pany - zapisywać się na letni!

A masz linka do Watku?

Opublikowano

Pany pomozcie z tym parkingiem przy lotnisku.Gdzie i za ile?

:hi:

Pepin coś pisał w tej sprawie .... ja nie pomogę bo zupełnie nie mam pojęcia ... przyznam że nigdy nie leciałem samolotem .... ale jak jadę w kierunku Ławicy to jest taki różowy parking i ogłaszają się ze mają tanio .... jak coś możesz zostawić u mnie pod blokiem ale nie odpowiadam w razie w ....

Chciałem pod firmą u mnie mu zaproponować .. ale w sobotę mogę nie być w Poznaniu a bez mojej karty to nie wyjadą :)

Opublikowano

może go wpuszczą jak się na Ciebie powoła :decayed::naughty:

Opublikowano

Pepin to i tak by nie wchodzilo w gre,bo bedziemy kolo 23 w pzn.

Ale dzieki :good:

Opublikowano

Bartek narazie zapisy tylko dla Klubowiczow.NA ogolnym od srody.

Opublikowano

niestety póki co jest na klubowym :embarrassed:

Opublikowano

A racja, przepraszam - zapędziłem się :)

Opublikowano

A racja, przepraszam - zapędziłem się :)

spoko ja też .... ale wykasowałem :decayed::naughty:
Opublikowano

Bart-S,

coś z innej beczki. Przy wymianie sprężyn , zmieniali ci też geometrie. Możesz dać kilka szczegółów, ktore katy i jak? ( przesuwali subframe? )

Opublikowano

uciekam .... trzymka :hi: :hi:

Opublikowano

Dobranoc Madas.

Bartek - tak, geometria zrobiona. Ale detali Ci nie podam bo się kompletnie na tym nie znam. Postawili autko na podnośniku - zamontowali uchwyty i linki puszczone na lewym i prawym boku auta i tak mierzyli.