Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi:

:hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widze że mamy już info nt zlotu ogólnego...

a poruszaliście może na ostatnim spocie temat zlotu w Pile który jak dobrze pamiętam Madas zaproponował ? czy to już nie aktualne ?

Opublikowano

Elo Madbar :)

No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać....

No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... :mysli:

ugadasz ugadasz ! pisz sie na liste i koniec :good:

no może....ale już mówiłem Ci że sam nie jade....będe pytał ale jak chętnej nie znajde :decayed: to nie jade bo będe sie kiczowato czuł :angry:

quwa !! a ja Ci mówiłam że sie kogoś znajdzie na osobe towarzyszącą :wink4:
Opublikowano

no niech bydzie :gwizdanie: aaa żeby nie było to się w pisałem :naughty:

Opublikowano

no niech bydzie :gwizdanie: aaa żeby nie było to się w pisałem :naughty:

zara sprawdze :naughty:
Opublikowano

cześć Agnieszka

A Ty juz sie wpisałas na zlot?

No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać....

No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... :mysli:

Na spocie i tak nie da rady, bo mnie nie ma. Moja corka ma wystep baletowy w Suchym lesie o 17 wiec nijak nie dojade. Natomiast mozemy wyrezac u mnie w garazu np wieczorkiem ktoregos dnia. Moze byc chocby i jutro.Do Kiekrza daleko nie masz. Zakładam, ze jakas godzine do 1,5.

Opublikowano

cześć Agnieszka

A Ty juz sie wpisałas na zlot?

Na spocie i tak nie da rady, bo mnie nie ma. Moja corka ma wystep baletowy w Suchym lesie o 17 wiec nijak nie dojade. Natomiast mozemy wyrezac u mnie w garazu np wieczorkiem ktoregos dnia. Moze byc chocby i jutro.Do Kiekrza daleko nie masz. Zakładam, ze jakas godzine do 1,5.

cholerka...jutro nie ciekawie w sumie bo robie do 16 przyjade do chaty to będzie coś koło 17 ;/

No co do mnie to sie już zapisałem ale co z tego wyjdzie to niewiem ... :gwizdanie:

Opublikowano

Jak sie zjawisz o 20 30 to do 22 bedzie po robocie,moze nawet szybciej.Wczesniej nie dam rady, bo jutro jestem samotny ojciec i musz polozyc dziecko spac.

Opublikowano

Jak sie zjawisz o 20 30 to do 22 bedzie po robocie,moze nawet szybciej.Wczesniej nie dam rady, bo jutro jestem samotny ojciec i musz polozyc dziecko spac.

hmmm...lepiej nic na szybko szczerze Ci powiem że cinko to widze o 4:00 pobódka rano także będzie trzeba odpuscic;/ narazie póki co ;/
Opublikowano

@ Madbar

tak :> sie zapisałam na zlot :kox:

Opublikowano

Jak bum - cyk

Opublikowano

mam pytanko...macie namiary może na kogoś kto klamotami handluje do Audi....ogólnie jakby to powiedzień napływ gotówki i chce troche pozmieniać co nie co w niuni.....rozglądam się za tunelem i panelem klimatronika...

Opublikowano

mam pytanko...macie namiary może na kogoś kto klamotami handluje do Audi....ogólnie jakby to powiedzień napływ gotówki i chce troche pozmieniać co nie co w niuni.....rozglądam się za tunelem i panelem klimatronika...

Kupic mozesz, ale kiedy to wszystko pozmieniasz? Nie masz czasu na pelnego FISa :polew: a co dopiero reszta?

A na poważnie to czaki22 z naszego forum handluje, tyle ze podobno juz skonczyły sie promocje i ceny juz są takie jak gdzie indziej.

Opublikowano

Kupic mozesz, ale kiedy to wszystko pozmieniasz? Nie masz czasu na pelnego FISa :polew: a co dopiero reszta?

A na poważnie to czaki22 z naszego forum handluje, tyle ze podobno juz skonczyły sie promocje i ceny juz są takie jak gdzie indziej.

nieee no tunel sam wymienie i panel tez bo rozchodzi mi sie tylko o przyciski ;) A co do Fisa to nie dam rady bo raz ze kompa nie mam a dwa ze kabla to ciągnąć zbytnio nie umiem :kox:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 20:35_________________________________________________do czakiego pisałem własnie ale póki co go nie ma ...
Opublikowano

cześć wieczorkiem panowie :)

Opublikowano

witam prezesa :cool1:

Opublikowano

witam prezesa :cool1:

cześć :hi: jak tam leci ?
Opublikowano

cześć królu :hi:

A powolutku jak narazie szafa gra :cool1: