Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biere, biere :tongue4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Doberek,

I specjalnie: Cześć Agnieszka.

Michał,

Czegoś nie kumam z tą zbieżnością. W zimie było ok( pamietam, bo jak wymieniałem kiere w grudniu na multi to sprawdzałem, coby na pewno była prosto) kiera była prosto. Jak zmieniłem na lato, to się nieco przekrzywiła, tak pewnie o jeden ząbek na wieloklinie. Dlaczego?

cześć Bartku :>
Opublikowano

Cześć Piotr,

Jak tam w Niemcowni? Pogoda taka fajna jak u nas? Wczoraj nad Poznaniem przeszła burza z niezłą pompą, aż mi huśtawkę w ogrodzie przewróciło.

Wojtek,

zaciekawiło mnie, na jakim wydziale studiujesz? Ja tez skończyłem Polibudę tyle , ze naście lat temu.

Opublikowano

Wojtek,

zaciekawiło mnie, na jakim wydziale studiujesz? Ja tez skończyłem Polibudę tyle , ze naście lat temu.

a skąd pomysł, że studiuje na Polibudzie? :) na Ekonomicznym siedzę :wink4:

Opublikowano

joł :hi:

łoooooooooo matko !! cześć Wojtuś -nie dowidziałam Cie :>
Opublikowano

joł :hi:

łoooooooooo matko !! cześć Wojtuś -nie dowidziałam Cie :>

hej, hej :)

Opublikowano

cześć Bartku :>

O myślałem, ze sobie poszłaś..... bo było offline...

Wojtek,

a skąd pomysł, że studiuje na Polibudzie? :) na Ekonomicznym siedzę :wink4:

A to kurka mnie coś zmyliło...... Ekonomiczny, znaczy sie "Uniwersytet", co? Przpraszam za nieco sarkazmu, ale dla mnie uniwersytet jest tylko jeden a Ekonomiczna to zawsze będzie Akademia.

Opublikowano

jezdem...jezdem... :kox:

Opublikowano

A to kurka mnie coś zmyliło...... Ekonomiczny, znaczy sie "Uniwersytet", co? Przpraszam za nieco sarkazmu, ale dla mnie uniwersytet jest tylko jeden a Ekonomiczna to zawsze będzie Akademia.

też się nie mogę przyzwyczaić :wink4:

Opublikowano

A Ty do pracy nie musisz iść?

Opublikowano

A Ty do pracy nie musisz iść?

ja w weekendy narazie pracuje...ale czekamy na wyniki przetargu więc może w końcy bedzie etat :>
Opublikowano

pozdro z SKP :naughty:

Bartek nie wiem dlaczego po zimie Ci się przestawiła... może wleciałeś kiedyś w jakaś dziurę i teraz na twardszych oponach wyraźniej to czuć... podjedź gdzieś na zbieżność to zobaczą czy było przestawione :wink4:

Opublikowano

pozdro z SKP :naughty:

A jak podjade do Autohelp, to sprawdzisz mi zbieżność w mojej 0000?

Bywasz teraz rano też?

Opublikowano
:cool1:
Opublikowano

:hi: dobry!

Panowie i Panie ;d

gdzie najtaniej nabije klime?? :|

taka niemiła niespodzianka mnie spotkała ostatnio podczas tych cieplejszych dni...

Opublikowano

:hi:

Nikuś ten nr ze sznurkami jest prosty ale skuteczny, ja ze 2 lata temu w szwecji miałem unfall i mój skierownik mi właśnie tak ustawiał - po powrocie do PL pojechałem na sprawdzenie i nie było idealnie ale w tolerancji sie mieściło, rozwiązanie bardzo popularne to też pająki na przód z flagami na tylnych kołach, [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 10:30_________________________________________________

Panowie i Panie ;d

taka niemiła niespodzianka mnie spotkała ostatnio podczas tych cieplejszych dni...

we wrześni jak polecisz starą 2 to przed skrzyżowaniem lewo centrum, prawo kalisz, wprost słupca jest magik co bierze 120 z odgrzybianiem :rolleyes::naughty:

polecam

Opublikowano

:hi:

Nikuś ten nr ze sznurkami jest prosty ale skuteczny, ja ze 2 lata temu w szwecji miałem unfall i mój skierownik mi właśnie tak ustawiał - po powrocie do PL pojechałem na sprawdzenie i nie było idealnie ale w tolerancji sie mieściło, rozwiązanie bardzo popularne to też pająki na przód z flagami na tylnych kołach,

na sznurki mierzyło się w zeszłej epoce... dzisiaj jest komputerowa diagnostyka zawieszenia... a to z flagami na tyle o czym piszesz to takie pierwsze rozwiązanie - zamiast kamer masz lampy albo lasery na przodzie a na tyle flagi. zeby ustawić wyprzedzenie i pochylenie była jeszcze jedna dodatkowa tablica na stojaku na każde koło - od hooja roboty ale kiedyś tylko taki był sprzęt... na takim właśnie ja się uczyłem jakieś 13 lat temu

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Panowie i Panie ;d

mi też się skończyła w sobote ;/

"Nasz wspólny znajomy" mi polecił na Dąbrowskiego (na wylotówce na Świecko), przed WBK / za warsztatem "Auto Tip-Top" jest niby koleś, co niedrogo ogarnia temat... się mam zamiar wybrać w przyszłym tygodniu..

"po prawej stronie jak się jedzie A2 na zachód, przy WBK i Karcherze"

Opublikowano

okk dzięki za informacje.

Glovash - jak coś zdziałasz z klimą to daj znać ile itp .. bo u mnie teraz z czasem krucho więc pewnie szybko tego nie załatwię