Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a znacie jakies dobre tereny na takie bardzo delikatne spacery survivor ? :D jakies lasy, sciezki, miejsca na namiot, strumyczki itp.. ? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się zastanawiam czy jak wybebesze kata to czy dam rade wspawać rurkę zwykła spawarką bo niestety migomatu nie posiadam... :mysli:

Opublikowano

doberczak :hi:, czesc Malenstwo :wink4:

Opublikowano

doberczak :hi:, czesc Malenstwo :wink4:

cześć Piotrze :>
Opublikowano

co tam Malenstwo? :wink4:

Opublikowano

zależy gdzie ucho przyłożyć :naughty:
Opublikowano

zależy gdzie ucho przyłożyć :naughty:

to tam gdzie przylozylas powiedz co slychac :tongue4:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 07:33_________________________________________________spadam popracoowac[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:12_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:13_________________________________________________narson

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Jakby co znalazłem MOTUL 504.00/507.00 5litrów za 190PLN w Poznaniu .. mam jakąś kartę zniżkową do tego sklepu 10% ...

http://www.i-car.sklep.pl/

MOTUL SPECIFIC 504.00-507.00 5W-30 5 litrów[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:34_________________________________________________Madas, czy ja Ciebie mijałem na Złotowskiej dzisiaj rano ?

Opublikowano
:hi: ale dzisiaj były gromy w nocy... :gwizdanie:
Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Pepin to nie byłem ja .... w tym czasie jak do mnie dzwoniłeś byłem na ul.Warszawskiej koło Śródki ...

Opublikowano

Siemanko powitanko :bry:

Opublikowano

:hi:

Rako,

kiedy rezamy ten FIS?

Madas,czy wiesz,kto ustalał datę ogólnopolskiego zlotu? Jakos tak złosliwie, ze ja nie moge.Juz mamy wcześniej zaklepane plany :(.

Opublikowano

Elo Madbar :)

No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać....

No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... :mysli:

Opublikowano

No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać....

No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... :mysli:

ugadasz ugadasz ! pisz sie na liste i koniec :good:
Opublikowano

ugadasz ugadasz ! pisz sie na liste i koniec :good:

no może....ale już mówiłem Ci że sam nie jade....będe pytał ale jak chętnej nie znajde :decayed: to nie jade bo będe sie kiczowato czuł :angry: