Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eSa wyjechała, bo miała być na niedziele na zawody, ale kto inny składał skrzynie i kto inny ją wsadzał... w efekcie "uj" który ją składał 2,5 miesiąca zrobił to niewłaściwie, i mam na stałe spięty 6 bieg więc auto nie nadaje się do niczego ;( ;( ;(

no to c**jnia... :kwasny:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tam wieczorem? :decayed:

Opublikowano

eSa wyjechała, bo miała być na niedziele na zawody, ale kto inny składał skrzynie i kto inny ją wsadzał... w efekcie "uj" który ją składał 2,5 miesiąca zrobił to niewłaściwie, i mam na stałe spięty 6 bieg więc auto nie nadaje się do niczego ;( ;( ;(

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

dziękuję wszystkim za gokarty :good: :good: :notworthy:

Opublikowano

Ja również dziękuję - i Tobie Madas, za postawę fairplay :good:

Bart-S Twoje auto dzisiaj widzialem w Greys-ie ? :naughty:

Raczej nie. Na gokarty lecieliśmy autostradą - a w drodze powrotnej starą A2, ale jedyny przystanek to Mc w Swaju.[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 22:54_________________________________________________Dzisiejsza fotka :)

gok2.JPG

Opublikowano

dzieki za wspolna zabawe :hi:

Opublikowano

:hi:

Zdjęcie pewnie telefonem robione. Jak było na gokartach? Musiało byc ciepło w tych wdziankach. W taki skwar to chyba bym się wybrał, ale na łyzwy, jak by się dało. A klima w tych gokartach była? :polew:

Może następnym razem tez mi sie uda. Wczoraj miałem baby sitting.

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:21_________________________________________________czesc Bartek, a Ty nie mozesz dospac? :wink4:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:23_________________________________________________widze ze wyprawa na gokarty sie udala :good:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:34_________________________________________________ale widze ze upaly macie naprawde masakryczne :przebiegly:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:36_________________________________________________ale jeszcze troszke i chmurki z nad de przejda do was i przyniosa wam deszczyk :cool1:

Opublikowano

cześć :hi:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:41_________________________________________________fajna fotka z tych gokartów :decayed:

Opublikowano

czesc Anka :wink4:

Opublikowano

czesc Anka :wink4:

cześć :rolleyes:

ja u Ciebie z pogodą?

w Kaliszu trochę odpuszcza :decayed:

Opublikowano

u mnie juz od paru dni pada slonko pojawia sie na trzy godzinki a potem leje[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 08:02_________________________________________________ale lepiej ze nie ma tu takich upalow bo nie mial bym ochoty do pracy :wink4:, to raczej pogoda na urlop :decayed:

Opublikowano

to kiepsko, nic uciekam, miłego dnia :decayed:

Opublikowano

Tobie rowniez milego.....[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 08:05_________________________________________________spadam popracowac[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 08:10_________________________________________________milego dzionka zycze,tylko sie nie odwodnic i nie spalic na sloneczku :good:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 08:11_________________________________________________narson

Opublikowano

dzien dobry :hi:

dzisiaj bedzie chlodniej :cool1:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 08:20_________________________________________________

cześć :hi:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:41_________________________________________________fajna fotka z tych gokartów :decayed:

podoba ci sie moja czapeczka? :decayed:

Opublikowano

dobry :hi:

widzę że jak przyszedł weekend to pogoda się standardowo zjebawszy :confused4:

dopiję kawę i spadam na działeczkę kosić trawę...

Opublikowano
:hi: z PL :kox:
Opublikowano

cześć :hi:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:47_________________________________________________Fajna fotka Bartek :good:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:50_________________________________________________

:hi: z PL :kox:

to co .... następne gokarty razem :naughty:
Opublikowano

spoty sa wciaz w KC ? :mysli:

Opublikowano

Cześć :hi:

a ja się chętnie pojawię w KC z nowym nabytkiem :>

Opublikowano

spoty sa wciaz w KC ? :mysli:

jutro chyba tak bo nie mamy ustalonego innego miejsca .... chyba że na Jerzego ...