Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Ty jedziesz ?

moze :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie... mam pytanie

zna ktoś ogarniętego elektryka..??[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 20:50_________________________________________________potrzebuje podpiąć auto pod VAGa , skasować błąd i zrobić adaptację przepustnicy... tylko trzeba podłączyc się bezpośrednio pod komputer pod maską... w piny...[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 20:50_________________________________________________

Znam jednego ze Stylów .. doświadczenie z Boscha .. mogę się zapytać czy coś takiego da radę :)

Opublikowano

potrzebuje podpiąć auto pod VAGa , skasować błąd i zrobić adaptację przepustnicy... tylko trzeba podłączyc się bezpośrednio pod komputer pod maską... w piny...

a dlaczego w PIN-y? :cool1:

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:12_________________________________________________co tam slychac w tym pieknym kraju[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:30_________________________________________________

Ściema wszystkim...

też mnie kilka dni nie było

mam jednak pewne wieści dla zainteresowanych... mogę załatwić koszulki dla grupy wlkp - potrzebowałbym bym tylko projekt ale wstępnie ustalliłem, że

koszulka - comfort - 21,50

koszulka - vip - 24,00

kto byłby chętny?

pewnie jak bys zapodal jakas fote z gotowymi nadrukami to i chetni by sie szybko znalezli :wink4:

Opublikowano

potrzebuje podpiąć auto pod VAGa , skasować błąd i zrobić adaptację przepustnicy... tylko trzeba podłączyc się bezpośrednio pod komputer pod maską... w piny...

bo poprzedni właściciel coś porobił, żeby nie można było przez kostkę w aucie się połączyć ... niby celem było... uniknięcie kradzieży..

Opublikowano

dzis szykuje sie niezly garnek u mnie a ja musze do roboty w taki upalll :sick3:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:42_________________________________________________czesc Łukasz :hi:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:46_________________________________________________ktos kiedys opowiadal ze jak nie dali rady zawinac auta to zawineli mu komputer z niego :cool1:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:47_________________________________________________ja twierdze ze jak sie upra to i tak cos wyciagna z auta,ale ja bym takim raczki przy samej d..... odpidolil :kwasny:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:50_________________________________________________musze spidalac do pracy powoli :disgust:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:58_________________________________________________to milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:01_________________________________________________narson

Opublikowano

:hi:

:kox:

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Pepin a Ty jedziesz na zlot ?

Opublikowano

No mam plan .. a już jest publiczna lista ?

Opublikowano

dzien doberek :)

bo poprzedni właściciel coś porobił, żeby nie można było przez kostkę w aucie się połączyć ... niby celem było... uniknięcie kradzieży..

no to akurat jest dobre rozwiazanie. jakby co mozemy pogadac - PW.

Opublikowano
Opublikowano

heja, Bartek. co slychac?

Opublikowano

Tak Pepin już jest lista... :gwizdanie:

Opublikowano

Sajgon na maxa, problemy z córką, szukanie mieszkania, załatwianie kredytu itp. itd.

Opublikowano

Tak Pepin już jest lista... :gwizdanie:

już dawno :naughty:

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 15:16_________________________________________________

Sajgon na maxa, problemy z córką, szukanie mieszkania, załatwianie kredytu itp. itd.

no to nieciekawie .... ale wszystko się ułoży ..zobaczysz ...
Opublikowano

auto znów lata jak Turbo :D

zrobiona adaptacja przepustnicy " z łapy "

komputer w moim aucie jest indywidualista i z żadnym mechanikiem nie będzie współpracował i naprawy mają być wykonywane bez komunikacji z nim...

Okazało się, że "KTOŚ" kto wymontował poprzedniego kompa ( z chipem ) wsadził rok nowszy... gdzie powinna byc inna instalacja.. no i klocek..

Opublikowano
:hi: co tam ? ja zaraz do pracy na nocke lece... :kox:
Opublikowano

ja np meczyk oglądam :kox:

Opublikowano

ja siakiś film... i pochłaniam promocyjne Carlsbergi ;)

Opublikowano

dobly :hi: