Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 07:21_________________________________________________cio tam u was łotry? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 07:31_________________________________________________u mnie zapowiada sie piekny dzionek ,tylko nie wiem czy nie bedzie to sloneczko mnie dobijac bo z pracy wyladowalem dzis o 0.30 :confused4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 07:36_________________________________________________wstawac!!! szkoda dnia :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 07:48_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 08:13_________________________________________________narson

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi: z rana..
Opublikowano

bry :hi:

Piechol, fajny filmik :polew:

Opublikowano

Pany i panie kiedy wpłacacie na ogólnopolski czy myśl umarła bo jak dostane się na listę od razu chciałem wpłacić ale bez was nigdzie nie jadę więc co w tym temacie ? :decayed:

ja wpłacam w przyszłym tygodniu ...

a ja, jak będzie miejsce :) .. ale zapisałem się na zlot Vectry 2 tygodnie po naszym :)

http://forum.vectra-unlimited.pl/showthread.php?t=76884

Opublikowano

cześć :hi:

Pepin to stary zlotowiec więc zalicza wszystkie zloty :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

http://www.sss.org.pl/event.php?view=270610 ktoś się wybiera w weekend?

ja myślałem.. ale nie wiem czy dam radę , poza tym... nie wiem czy samemu mi się chce ;p

Opublikowano

http://www.sss.org.pl/event.php?view=270610 ktoś się wybiera w weekend?

ja myślałem.. ale nie wiem czy dam radę , poza tym... nie wiem czy samemu mi się chce ;p

ja mam jakieś chrzciny ... :(

a w sobotę chyba są MP na torze

Opublikowano

:hi:

so tam ekipa słychać

Opublikowano

a wszystko w porządku ?

kiedy jedziesz do Szwecji bo w poniedziałek na 21 chce zarezerwować gokarty :)

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:29_________________________________________________dzis szykuje sie tu jeszcze wieksze pieklo na dworze niz wczoraj[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:30_________________________________________________zajebista pogoda na urlop nie do pracy :kwasny:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:51_________________________________________________spadam do tego piekla popracowac[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:53_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 07:53_________________________________________________narson

Opublikowano

a wszystko w porządku ?

kiedy jedziesz do Szwecji bo w poniedziałek na 21 chce zarezerwować gokarty :)

teoretycznie miałem jechać w czwartek aale już nieoficjalnie sie dowiedziałem że chyba pojade we wtorek.

na spocie tym razem będe, może bede wiedział coś więcej - karty chętnie bym poszedł.

Opublikowano

Ja się zapisałem do startu w klasie street AWD :cool1:

Zobaczymy jak będzie :naughty:

Byle tylko mechanik oddał mi dziś auto :angry:

Opublikowano
:hi: cześć :decayed:
Opublikowano
Opublikowano

a przyjmiecie nowego klubowicza w swoje skromne progi :> bo chciałbym się zjawić na spocie w niedziele :)

takie pytanko ile przeważnie osób zazwyczaj się stawia (tak średnio) i co porabiacie? :)

Opublikowano

teraz ostatnio średnia nam spadła ale kilkanaście osób się zjawia... startujemy od pogaduszek przy autach a później zazwyczaj idziemy na kawę do Gruszeckiego - zapraszamy! :)

z Rogoźna jeszcze dwie osoby podjeżdżają... wicek2.8 i przemo86 - zagadaj na PW :wink4:

Panowie a co robimy jak będzie ciepło? może Strzeszynek i zimna Coca-Cola? podobno weekend ma być "wyczesany" :decayed:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:21_________________________________________________

http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_miejsce_letnich_spotow_poznanskich-t81466.45.html#lastPost

Opublikowano

teraz ostatnio średnia nam spadła ale kilkanaście osób się zjawia... startujemy od pogaduszek przy autach a później zazwyczaj idziemy na kawę do Gruszeckiego - zapraszamy! :)

z Rogoźna jeszcze dwie osoby podjeżdżają... wicek2.8 i przemo86 - zagadaj na PW :wink4:

Panowie a co robimy jak będzie ciepło? może Strzeszynek i zimna Coca-Cola? podobno weekend ma być "wyczesany" :decayed:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:21_________________________________________________

http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_miejsce_letnich_spotow_poznanskich-t81466.45.html#lastPost

komu bedzie wyczesany temu bedzie... ja zapierdzielam cały weekend bo naszemu kucharzowi sie żeniaczki zachciało i robie za dwóch :kwasny: Za to w niedziele na poprawiny ide :kox: więc mnie nie bedzie... a szkoda...