Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc Piotrek.

jak tam program dnia? :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc Piotrek.

jak tam program dnia? :)

zaraz spidalam do pracy i licze ze kolo 17 .00 bede dzis w domu[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 07:51_________________________________________________w sobote rozpracowalem uklad chlodzenia w bmw, ale mialem strasznego nerwa na to gowno

[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 07:52_________________________________________________odpowietrzenie tego badziewia jest straszliwa mekka :disgust:

Opublikowano

a ja zaraz sniadanko.

dzisiaj po weekendzie raczej w pracy luz bedzie. :rolleyes:

skocze do auto premium wymienic ramke tablicy. rejestracyjnej.

wczoraj przeprowadzalem akcje "zderzak" :naughty:

Opublikowano

a ja zaraz sniadanko.

dzisiaj po weekendzie raczej w pracy luz bedzie. :rolleyes:

skocze do auto premium wymienic ramke tablicy. rejestracyjnej.

wczoraj przeprowadzalem akcje "zderzak" :naughty:

rozumiem ze akcja zakonczona zostala pozytywnie :cool1:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 07:57_________________________________________________ja po pracy bede konczyl to bmw, znaczy kosmetyka tylko zostala :naughty:

Opublikowano

rozumiem ze akcja zakonczona zostala pozytywnie :cool1:

no, zderzak ustawiony, wszystko dziala, :good: jedyne co to, jest minimalna niezgodnosci odcienia auta i zderzaka, wiec pewnie bede musial go dac do sikniecia. moje auto to 2005 a zderzak z 2007, wiec albo zmienili minimalnie odcien, albo po prostu te 2 lata wiecej mojego auta, daja efekt zmiany barwy poprzez degradacje lakieru :mysli:

a dzisiaj bez tablicy rej bede jezdzil, :cool1:

biorac pod uwage ze nie mam naklejki na szybie :decayed: wszystkie fotoradary, dzisiaj moje :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

rozumiem ze akcja zakonczona zostala pozytywnie :cool1:

no, zderzak ustawiony, wszystko dziala, :good: jedyne co to, jest minimalna niezgodnosci odcienia auta i zderzaka, wiec pewnie bede musial go dac do sikniecia. moje auto to 2005 a zderzak z 2007, wiec albo zmienili minimalnie odcien, albo po prostu te 2 lata wiecej mojego auta, daja efekt zmiany barwy poprzez degradacje lakieru :mysli:

a dzisiaj bez tablicy rej bede jezdzil, :cool1:

biorac pod uwage ze nie mam naklejki na szybie :decayed: wszystkie fotoradary, dzisiaj moje :kox: :kox: :kox:

wydaje mi sie ze ciemne lakiery szybciej traca wlasciwy odcien ale moge sie mylic, nie no to dzis mozesz na pelnym gazie wszedzie smigac :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:08_________________________________________________ok, ide na inhalacje i spadam do pracy[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:11_________________________________________________milego dzionka zycze[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:12_________________________________________________narson

Opublikowano

wydaje mi sie ze ciemne lakiery szybciej traca wlasciwy odcien ale moge sie mylic, nie no to dzis mozesz na pelnym gazie wszedzie smigac :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:08_________________________________________________ok, ide na inhalacje i spadam do pracy

tylko czy lakiery ciemnieja czy jasnieja? :mysli:

no to milego dzionka.

jakby co. ofoliuje sobie na rok cale auto z wyjatkiem zderzaka, na jakis kox kolor, to sie wyrownaja :polew:

Opublikowano
:hi: Siemka wszystkim :wink4:
Opublikowano

:hi:

co slychac? :)

Opublikowano

:hi:

co slychac? :)

A nie narzekam wszystko ok wstałem a na 14 do pracy :gwizdanie:

Opublikowano

A nie narzekam wszystko ok wstałem a na 14 do pracy :gwizdanie:

ciekawe jaka dzisiaj bedzie pogoda. zapowiadali ze poniedzialek ma byc rownie ladny jak niedziela :mysli:

Opublikowano

ja właśnie przejechałem pół Polski i jestem 7 km od Obwodu Kaliningradzkiego :kox:

W Kaliningradzie to ja Cfaniaku byłem na rowerku .. jak byłem młody :P

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Opublikowano

joł
Opublikowano

joł

jol jol a Ty jeszcze w Polsce czy już Szwecja ?
Opublikowano

jeszcze tydzień w PL piękny kawalerze[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 11:56_________________________________________________lece właśnie na miasto zakupy zrobiś jakieś bo zaś na ostatnią chwilę to zapominam o wielu rzeczach

Opublikowano

na kregle bys jechal jakby byly ??

Opublikowano
:hi: Musashi powoli próbuję off-roadu, znalazłem 2 mega kałuże głębokie na ok 50 cm, niezła frajda jak się jedzie i nie ma pewności czy się przejedzie, zrobię może fotkę tego terenu, muszę go bardzoej rozpracować
Opublikowano

:hi: Musashi powoli próbuję off-roadu, znalazłem 2 mega kałuże głębokie na ok 50 cm, niezła frajda jak się jedzie i nie ma pewności czy się przejedzie, zrobię może fotkę tego terenu, muszę go bardzoej rozpracować

kiedys mialem przyjemnosc sie przedzierac, przez pare takich przeszkod, po powodzi :kox: ale nie audi :rolleyes:

Opublikowano

Audi nie do takiej zabawy niestety ale Fordzik w sam raz bo nawet mam lekko podniesionego i reduktor więc jest zabawa