Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na kregle bys jechal jakby byly ??

chyba nie dam rady już w tym tygodniu, za dużo planów

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Audi nie do takiej zabawy niestety ale Fordzik w sam raz bo nawet mam lekko podniesionego i reduktor więc jest zabawa

wpadlbys na spota, chetnie bym obejrzal twoje autko [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 17:12_________________________________________________

a na spota sie wyrobisz? :mysli:

wlasnie, robimy spota 21ego?

Opublikowano

można by zrobić :)

Opublikowano

kurcze, czeka mnie jednak malowanie zderzaka.

dzisiaj az auto umylem, jednak jest wyraznie ciemniejsze... kolory niby te same,

ciekawe ze 2 lata roznicy robia az taka roznice :mysli:

Opublikowano

dzisiaj az auto umylem, jednak jest wyraznie ciemniejsze... kolory niby te same,

kurcze aż nieprawdopodobne :kwasny:
Opublikowano

kurcze aż nieprawdopodobne :kwasny:

ano, auto doslownie wyszorowalem, czy aby nie takie brudne :decayed:

i teraz mam 2 opcje albo ubrac stary zderzak, ten podrzucic, albo postawic auto 3 dni i ni ejezdzic.

Opublikowano

a może tylko polerka wystarczy?

Opublikowano
:bry: co tam słychać? :gwizdanie:
Opublikowano

kumpel szuka listwy oświetlenia tablicy rejestracyjnej do A4 B7 kombi - może gdzieś komuś rzuciła się w oczy albo moze zna numer wg ETKI ?

Opublikowano

no ale przeciez nie bede dostosowywac auta do zderzaka :cool1:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:52_________________________________________________zalatwilem lakiernika

Opublikowano

no to czekamy na efekt :cool1:

Opublikowano

no ale przeciez nie bede dostosowywac auta do zderzaka :cool1:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:52_________________________________________________zalatwilem lakiernika

ło to już będzie auto po przejściach - malowany Panie zderzak .. to dzwon musiał być ;)

btw.: ja za zderzak dałem 250PLN - razem z tylną dokładką (malowanie)

Opublikowano

Musashi a ja zawsze miałem wrażenie, że zderzaki są zlekka ciemniejsze niż blacha, szczególnie na twoim i Madasa kolorze, zależy jak się stoi i kwestia oświetlenia

Opublikowano

Audi nie do takiej zabawy niestety ale Fordzik w sam raz bo nawet mam lekko podniesionego i reduktor więc jest zabawa

wpadlbys na spota, chetnie bym obejrzal twoje autko [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 17:12_________________________________________________

a na spota sie wyrobisz? :mysli:

wlasnie, robimy spota 21ego?

na spota dam rade - nima że boli :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 00:48_________________________________________________

Musashi a ja zawsze miałem wrażenie, że zderzaki są zlekka ciemniejsze niż blacha, szczególnie na twoim i Madasa kolorze, zależy jak się stoi i kwestia oświetlenia

kiedyś jeden gościu co sie niby zna mi mówił że zderzaki są w innym odcieniu niż na karoserii bo to plastik, teraz oglądam inne a-czwórki czy tak rzeczywiście mają ??

Opublikowano

ło to już będzie auto po przejściach - malowany Panie zderzak .. to dzwon musiał być ;)

ano, dzwon jak byk :decayed:

tez mam ugadane 250 PLN. :rolleyes:

BTW razem z ramka tablicy rejestracyjnej dostalem komplet wkretow do jej mocowania :cool1:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 03:59_________________________________________________

tak, ale u mnie jest jasniejszy,

lakiery metalizowane pod niewielkim katem juz zmieniaja odcien.

najgorzej jest na kolorze nach blau, taki jak ma Deszcz. :mysli:

Opublikowano

doberczak :hi::przebiegly:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:24_________________________________________________

wydaje mi sie ze ciemne lakiery szybciej traca wlasciwy odcien ale moge sie mylic, nie no to dzis mozesz na pelnym gazie wszedzie smigac :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:08_________________________________________________ok, ide na inhalacje i spadam do pracy

tylko czy lakiery ciemnieja czy jasnieja? :mysli:

no to milego dzionka.

jakby co. ofoliuje sobie na rok cale auto z wyjatkiem zderzaka, na jakis kox kolor, to sie wyrownaja :polew:

wydaje mi sie ze traca pelen kolor robia sie bardziej matowe z czasem a co z tym idzie w porownaniu z tym samym lakierem prysnietym na nowym elemecie wydaja sie miec lekko jasniejszy odcien

dobry pomysl z tym oklejeniem, po paru latach kolorki beda sie zgadzaly :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:44_________________________________________________dzis chyba zaspales Marcinie :mysli:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 08:03_________________________________________________spadam do pracy[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 09:39_________________________________________________milego dnia, narson

Opublikowano

ano, dzwon jak byk :decayed:

tez mam ugadane 250 PLN. :rolleyes:

BTW razem z ramka tablicy rejestracyjnej dostalem komplet wkretow do jej mocowania :cool1:

u mnie też były ... ale chyba same śrubki i do niczego nie pasiły :)

Opublikowano

siemanko :hi: :hi:

Opublikowano

Siema byki

W piątek wybieram się do Was na ul. Grochowe Łąki 4. Lecę od Wrocławia i mam być na 10 na miejscu.

Może podrzucicie info czy tam gdzieś się korkuje i ile muszę przyjąć na przejazd przez miasto do celu od rogatek.

Opublikowano

Grochowe Łąki tj. samo centrum. licz od Komornik (bo nie wiem o jakie rogatki Ci chodzi) ok 20-25 min to na bank dojedziesz...