Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to miazga... :kox:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cholera właśnie nic

co prawda przed softem wywaliło 132KM co nas zdziwiło

bo seryjnie miało być około 115KM

no to miazga... :kox:

no to będzie dym ... czarny dym :P

Opublikowano

dzis był katowany na autostradzie i zle nie jest.

Opublikowano

gwerty gratki koloru i dawaj bimbałki w odpowiednim dziale, no przy 170 KM to pewnie już ładnie ciągnie, ile Nm wyszło?

Opublikowano

dawaj bimbałki w odpowiednim dziale

no właśnie zapodaj coś, bo tam jęczą strasznie :decayed:

Opublikowano

nie no żartowałem :) .. Panie kolorowy :kox:

Opublikowano

jutro wrzuce wykresy. mam narazie na papierze, ale nie chce mi sie skanowac. czekam na maila od rogala z wykresem.

Opublikowano

gwerty gratulacje awansu :good:

Drosdek widziany wczoraj pod Komputronik :naughty:

Opublikowano

nie no żartowałem :) .. Panie kolorowy :kox:

czarny to też kolor :kox:

Opublikowano

no i nawet nie przylazł sie przywitać... BTW to ja Ci sprzedawałem sieciówke :P

a wiecie może kto ma czarne sedan B6 S-line na tablicach FG często widziane na Piątkowskiej?

Opublikowano

wiem bo przy mnie Paweł do Ciebie dzwonił :naughty:
Opublikowano

wiem bo przy mnie Paweł do Ciebie dzwonił :naughty:

bo przyjechał taki jeden i d*p... truł :P

Opublikowano

ode mnie ziomek z Gorzowa ma srebrne B6 na blachach FG. chyba ze o czymś nie wiem :mysli:

Opublikowano

ode mnie ziomek z Gorzowa ma srebrne B6 na blachach FG. chyba ze o czymś nie wiem :mysli:

nie nie... ta jest czarna ze znaczkami S-line... z tyłu lampy diodowe, fele 18-stki, przyciemnione szyby z ramkami srebrnymi i srebrne lusterka - w małych szybkach ma a4-klub

Opublikowano

nie nie... ta jest czarna ze znaczkami S-line... z tyłu lampy diodowe, fele 18-stki, przyciemnione szyby z ramkami srebrnymi i srebrne lusterka - w małych szybkach ma a4-klub

gdyby miała blachy koszalińskie to bym wiedział kto to, a tak to ni hu hu... :tongue4:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:03_________________________________________________siema z rana :shocked::hi:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:21_________________________________________________co tam Wojtasie?

Opublikowano

jakoś leci :wink4: męczę trochę mgra, a wieczorkiem spadam do Ślesina wodować łajbę :kox:

Opublikowano

jakoś leci :wink4: męczę trochę mgra, a wieczorkiem spadam do Ślesina wodować łajbę :kox:

to fajnie masz, ja musze zaraz spadac do pracy i pewnie do 23.00 bede szarpal[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:47_________________________________________________walczylem wczoraj z kolegi b6, po wymianie silnika vag wywala mu takie bledy ze.... :thumbdown:, niestety ten temat mnie przerosl. [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:49_________________________________________________bez pomocy raczej nie ogarne tego tematu :confused4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 10:03_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

to fajnie masz, ja musze zaraz spadac do pracy i pewnie do 23.00 bede szarpal[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:47_________________________________________________walczylem wczoraj z kolegi b6, po wymianie silnika vag wywala mu takie bledy ze.... :thumbdown:, niestety ten temat mnie przerosl. [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:49_________________________________________________bez pomocy raczej nie ogarne tego tematu :confused4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 10:03_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

a dzionek w Poznaniu jest super ... byłem polatać po polach i lasach ... :)

teraz swing shift do 22giej :([br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 13:55_________________________________________________A2 na zachód .. tuż tuż ;)

http://biznes.onet.pl/budowa-autostrady-a2-z-lotu-ptaka,18572,3323531,0,fotoreportaze-detal-galeria#photo7193024