slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? Ja byłem 2 lata temu golfistą 5 tylko mi białej czapki z daszkiem brakowało wtedy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Skończyłem w marcu Ale pewnie się widywaliśmy na korytarzach ooo to Pan MGR! Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? Ja byłem 2 lata temu golfistą 5 tylko mi białej czapki z daszkiem brakowało wtedy :polew: a za krótkie ortaliony miałeś i wystawały białe skarpetki z papci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Skończyłem w marcu Ale pewnie się widywaliśmy na korytarzach ooo to Pan MGR! Gratuluję! nie nie, inż. póki co. na WSNHiD nie było mgr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? Ja byłem 2 lata temu golfistą 5 tylko mi białej czapki z daszkiem brakowało wtedy :polew: a za krótkie ortaliony miałeś i wystawały białe skarpetki z papci?? z napisem I love TUSK:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? Ja byłem 2 lata temu golfistą 5 tylko mi białej czapki z daszkiem brakowało wtedy :polew: a za krótkie ortaliony miałeś i wystawały białe skarpetki z papci?? szelesty miałem biale adika z niebieskimi 4 paskami. skara i sandał tez na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 aa Kolegę miałem na WSNHID na informatyce, ale nie wiem który rok Mateusz Morawski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 aa Kolegę miałem na WSNHID na informatyce, ale nie wiem który rok Mateusz Morawski oj to nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ostatnio koleś obok mojej pracy jechał samochodem z przyczepką a na niech był fotel "niezabezpieczony żadnym pasem" i mu ten fotel wyyebał i kolesiowi zbił szybę Facet z tego samochodu co szyba nie wiedział co się dzieje a tamci wzięli fotel i spierdoyli :polew: to się nazywa cwaniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować cza coś pomyśleć...teraz czwartek wolny i na rybki do sierakowa:dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 śmiesznie trochę, bo szkoła nauk humanistycznych i dziennikarstwa a informatyka inż. też jest na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 rosool mi B7 z parkingu zamykanego w Antoninku zajumali, złodzieje jak chcą to i spod komendy policji auto ukradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować cza coś pomyśleć...teraz czwartek wolny i na rybki do sierakowa:dance: mój ojciec już był na warcie ale lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować cza coś pomyśleć...teraz czwartek wolny i na rybki do sierakowa:dance: Na amury do Gosławic chciałeś powiedzieć ps bywa ktoś w Powidzu/Giewartowie/Kosewie/Przyjezierzu/Przybrodzinie/Anastazewie/Wilczynie/Skorzęcinie w wakacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować cza coś pomyśleć...teraz czwartek wolny i na rybki do sierakowa:dance: Na amury do Gosławic chciałeś powiedzieć ps bywa ktoś w Powidzu/Giewartowie/Kosewie/Przyjezierzu/Przybrodzinie/Anastazewie/Wilczynie/Skorzęcinie w wakacje ? Tomasz we wszystkich miejscach jest :kox:ja ja ja ja ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 śmiesznie trochę, bo szkoła nauk humanistycznych i dziennikarstwa a informatyka inż. też jest na niej jakby się uparli to wepchnęli by zete ze specjalizacją "naprawa wind" ja przez 2 lata studiowałem na WSL ale jakoś tak nie czułem, że to było to, szkoda straconego czasu i siana no i oczywiście nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 śmiesznie trochę, bo szkoła nauk humanistycznych i dziennikarstwa a informatyka inż. też jest na niej jakby się uparli to wepchnęli by zete ze specjalizacją "naprawa wind" ja przez 2 lata studiowałem na WSL ale jakoś tak nie czułem, że to było to, szkoda straconego czasu i siana no i oczywiście nerwów ja chciałem rezygnować najpierw po 1, potem po 2 semestrze, potem po trzecim Później stwierdziłem że to dużo hajsu poszło i wziąłem skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A na WSL fajne dupki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy?? ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować cza coś pomyśleć...teraz czwartek wolny i na rybki do sierakowa:dance: Na amury do Gosławic chciałeś powiedzieć ps bywa ktoś w Powidzu/Giewartowie/Kosewie/Przyjezierzu/Przybrodzinie/Anastazewie/Wilczynie/Skorzęcinie w wakacje ? w Giewartowie mam znajomego, w Wilczynie jakaś rodzinka a Powidz, Przybrodzin, Skorzęcin to za dzieciaka się jeździło bo dziadkowie z Witkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kogo w Giewku ? tak się pytam bo wszędzie blisko ze Słupcy do tych kurortów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi