Skocz do zawartości
IGNOROWANY

tylna wycieraczka kombi i dywaniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,mam 2 problemy.Wysiadla mi wycieraczka w klapie,to znaczy czasami chodzi,a czasami nie,teraz nie.Rozkręcilem ja,oczyscilem,i jak wlaczam to przez sekunde dziala i zaraz przestaje,albo wcale sie nie uruchamia.Mial ktos podobny problem?I druga sprawa-czy ktos moze mi wyslac zdjecie oryginalnych gumowych dywanikow do a4 98' kombi?niestety nie posiadam takich,a na allegro sa rozne ksztalty i nie wiem,ktore kupic.Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Kolego andrzejpiotrków moja wycieraczka tez lubiła sie zatrzymywać i ruszac dalej jak jej sie chce , zaczynała normalnie pracować jak mocno padał deszcz i długo pracowała, rozebrałem ją wg opisu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4698.0.html przesmarowałem, wyczyściłem i złożyłem. I odziwo zaczęła normalnie pracować :)

Opublikowano

Jeżeli jesteś zainteresowany tylko tylnimi dywanikami (gumowe). Napisz do mnie na priv, posiadam oryginalne czarne, za 30pln + wysyłka.Mogę je wystawić na allegro.

Opublikowano

witam,o ile sie nie myle to kupilem je od ciebie(komplet za 74),jutro zrobie przelew,mam nadzieje,ze to oryginaly i beda pasowac[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2007, 00:53 _________________________________________________SUKCES,naprawione,os byla zardzewiala i zapieczona,wyczyscilem i nasmarowalem i jest ok,poszlo latwiej niz myslalem

uzupełnij profil

Opublikowano

Oj kolego jak już masz wycieraczkę rozebraną to się rurce dobrze przyjrzyj abyś nie musiał w niedługim czasie znów się bawić w rozbieranie ;) Tą oś ciężko wyjąć bo zapewne masz tam od groma syfu, ja się męczyłem dwa dni podlewając płynem do odrdzewiania. Cały mechanizm gruntownie wyczyściłem i przesmarowałem, rurkę wymieniłem na nową korzystając z kawałka starej anteny radiowej teleskopowej i teraz hula aż miło :)