Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKE] [ALL B7] Zwyczajne Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładne koła:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ładne koła:D

wiem :naughty:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:49_________________________________________________Dziś mod po bandzie :polew: Włączyłem DRL przez VAG i co ciekawe nawet to działa. Po przekręceniu kluczyka zapalają się światła mijania ale tylko na 70% po przekręceniu włącznika światła zaczynają świecić z normalnie. Nie mam Xenonu tylko zwykłe lampy ale takie rozwiązanie też cieszy. A i nie mam włącznika od DRL bo w jego miejscu znajduje się regulacja wysokości świateł i CLH.

Opublikowano

kwestia dokupienia tylko tego małego panelu... jest tego trochę , nawet na forum ktoś tam sprzedaje.

Opublikowano
  • Autor

no ale on się tam nie zmieści :tongue4: bo jak pisałem wyżej mam regulacje wysokości świateł i CLH Z czegoś trzeba by było zrezygnować.

Opublikowano

nie zrezygnować... a zmienić na KSenon - wówczas masz samopoziomowanie i nie ma tej manualnej regulacji.

Opublikowano
  • Autor

nie zrezygnować... a zmienić na KSenon - wówczas masz samopoziomowanie i nie ma tej manualnej regulacji.

A no tak to by było najlepsze rozwiązanie w tym przypadku ale.. tak tez jest ok bo sam włącznik to tylko aktywacja lub dezaktywacja a na światłach jeździ się cały czas.

Opublikowano

Auto ładne .... ale powiem Ci, że chatę masz zajebistą :decayed: jakiegoś bentleya by pasowało przed nią postawić :decayed:

Opublikowano

Super bryczka, mody :good:. Planujesz jakiś pakiet wewnętrzny i zewnętrzny zakłądać???

Fajnie, że udało ci się dorwac całe wiązki do pakietu oświetlenia :slina:

Powodzenia.

ps. ale mi się zrymowało.

Opublikowano

Co do DRL

Dziś mod po bandzie :polew: Włączyłem DRL przez VAG i co ciekawe nawet to działa. Po przekręceniu kluczyka zapalają się światła mijania ale tylko na 70% po przekręceniu włącznika światła zaczynają świecić z normalnie. Nie mam Xenonu tylko zwykłe lampy ale takie rozwiązanie też cieszy. A i nie mam włącznika od DRL bo w jego miejscu znajduje się regulacja wysokości świateł i CLH.

to rozumiem, że wystarczy jedynie pogrzebać w kompie żeby światła mijania (a może i drogowe) same świeciły np na 70% bo wcześniej było dużo o tym pisane ale tam był używany moduł z allegro

Opublikowano
  • Autor

Auto ładne .... ale powiem Ci, że chatę masz zajebistą :decayed: jakiegoś bentleya by pasowało przed nią postawić :decayed:

Skąd wiesz że moja chata :wink4: No bentleya nie ma ale A8 też ładnie się prezentowała :naughty:

Super bryczka, mody :good:. Planujesz jakiś pakiet wewnętrzny i zewnętrzny zakłądać???

Fajnie, że udało ci się dorwac całe wiązki do pakietu oświetlenia :slina:

Powodzenia.

ps. ale mi się zrymowało.

Co do pakietu wnętrze - poluje na fotele s-line ale zwykłe materiałowe

Zewnętrznie- myślę jeszcze :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________kuchar222 dokładnie najpierw włączyłem DRL a potem w adaptacjach ( nie pamiętam który kanał) ustawiasz jasność procentowo. Świecą światła mijania :wink4:

Opublikowano

s-line materiałowe czyli nie S-line a sportowe :) tak to się nazywa w słownictwie audi :polew:

Opublikowano

kuchar222 dokładnie najpierw włączyłem DRL a potem w adaptacjach ( nie pamiętam który kanał) ustawiasz jasność procentowo. Świecą światła mijania :wink4:

Czyli to jest to czego szukałem :) po co mi jakieś moduły jak w audi już to jest :) a czy będą się palic drogowe czy mijania to już mi to nie zależy ważne żeby cały czas się paliły bez potrzeby ręcznego uruchamiania :) a jak ustawię w pozycji auto włącznik świateł to chyba będzie tak że po zmroku światła mijania zapalą się na 100 % a w dodatku zapalą się światła postojowe i światła z tyłu, tak ?

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

to teraz już tylko znaleźć kogoś kto kuma VAG i będzie git :)[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 22:33_________________________________________________czyli to o czym wcześniej mówiliśmy to chyba jest tzw skandynawskie oswietlenie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no to wychodzi na to że faktycznie tryb skandynawski [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 08:58_________________________________________________Nowy mod wzmacniacz Bose na pokładzie :evil: a no i udało mi się skończyć pełny mod CLH czyli już podpięty czujnik deszczu i światła.

Opublikowano

Super furka :good: lista modów też :good: ja bym Ci proponował jeszcze usuń te oznaczenia z tylnej klapy :sick3: i będzie git :good:

Ogólnie :shocked:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Trzeba trochę odświeżyć wątek :gwizdanie: Kolejny mod :evil:

BIXENONY skrętne montują się

audikjpg.jpg

W przyszłym tygodniu przychodzi zawieszenie S-line i fotele :evil:

Jedyne co to chyba zaczynam żałować bo nie mogłem znaleźć zderzaka s-line w jakiejś normalnej cenie i kompletnego więc kupiłem zwykły. :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 22:42_________________________________________________no i zderzak założony [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 18:21_________________________________________________

IMAG0208u.jpg

Opublikowano

A bixenonków z białymi kierunkami nie znalazłeś :confused4: