Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKE] [ALL B7] Zwyczajne Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A bixenonków z białymi kierunkami nie znalazłeś :confused4:

No niestety :confused4: Tak samo myślałem o zderzaku od s-line i lipa...

Miałem za mało czasu moje lampy i zderzak sprzedałem jak była okazja a auto potrzebne było mi do jazdy. No co tam i tak jestem bardzo zadowolony :kox:

Opublikowano

A za ile popchałeś zdemontowane lampy,jakoś niemogę znaleźć kupca na moje :mysli:

Opublikowano

fajne auto , kolor ciekawy

mam zawias jak bys chcial :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

fajne auto , kolor ciekawy

mam zawias jak bys chcial :)

Zawias s-line kompletny jeździ już w bagażniku :kox: teraz potrzeba chwili czasu żeby zmienić :naughty: Natomiast chętnie kupię przełącznik DRL/CLH jak byś miał.

Co do "starych" lamp miałem je z białym kierunkiem więc może dlatego poszły bardzo szybko. Mam też zwykłe z żółtym kierunkiem i pękniętym uchwytem no i te faktycznie robią jako schowek na żarówki :decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 09:09_________________________________________________Trzeba troszeczkę odświeżyć :decayed:

Tak więc zawias s-line na miejscu :naughty:

Do tego jeszcze mały bonus :naughty: Na pokładzie zawitały fotele skórzane z schowkami i siatkami na tylnych oparciach. Do tego w podłokietniku w kanapie uchwyt na kubki :kox:

staren.jpg

skoraaud.jpg

Zdjęcia na szybko z telefonu.

Opublikowano

Witam bardzo fajna furka :slina: ja też posiadam 1.9 tylko kod BRb nie mam bixsów podobnie jak u ciebie,było, mam pytanko czy dużo przeróbek było z tym też chciałbym takie lampy :kox:.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

Witam bardzo fajna furka :slina: ja też posiadam 1.9 tylko kod BRb nie mam bixsów podobnie jak u ciebie,było, mam pytanko czy dużo przeróbek było z tym też chciałbym takie lampy :kox:.Pozdrawiam :hi:

Z samym przełożeniem nie ma problemu 1h roboty kodowanie i jest :naughty: natomiast problem jest z samo poziomowaniem bo nie ma rozpiski co i jak :confused4:

Opublikowano

Ladna sztuka, zycze bezawaryjnej jazdy

Opublikowano

Z samym przełożeniem nie ma problemu 1h roboty kodowanie i jest :naughty: natomiast problem jest z samo poziomowaniem bo nie ma rozpiski co i jak :confused4:

ale musisz miec przejsciówke ze zwykłych na bixy hmm albo przerobic jesli sie nie myle :mysli:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dobra poszedł kolejny mod :kox:

Na pokładzie czarna podsufitka s-line i fotele z boczkami s-line do tego szyby elektryczne z tyłu :decayed: Mały gadget w postaci grzanych lusterek -dzięki Domin79. W przyszłym tygodniu zmiana szyby przedniej pod fotochrom i czujnik deszczu który w tym momencie przyklejony jest w innym miejscu niż ori.

Wymieniłem też cześć plastyków na czarne. Niestety u mnie cały środek był granatowy :confused4: teraz zastanawiam się co zrobić z deską rozdzielczą - może by ją poddać flokowaniu :mysli:

Opublikowano

Dobra poszedł kolejny mod :kox:

Na pokładzie czarna podsufitka s-line i fotele z boczkami s-line do tego szyby elektryczne z tyłu :decayed: Mały gadget w postaci grzanych lusterek -dzięki Domin. W przyszłym tygodniu zmiana szyby przedniej pod fotochrom i czujnik deszczu który w tym momencie przyklejony jest w innym miejscu niż ori.

Wymieniłem też cześć plastyków na czarne. Niestety u mnie cały środek był granatowy :confused4: teraz zastanawiam się co zrobić z deską rozdzielczą - może by ją poddać flokowaniu :mysli:

No to do przodu wrzuć kilka fotek :naughty:
Opublikowano
  • Autor

no muszę cyknąć bo nie mam :confused4:

Opublikowano

dawaj fotyyy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

==

Opublikowano

Super autko :)

Podłokietnik podstawa!! ^^

Opublikowano
  • Autor

Nowa szyba zamontowana i czujnik siedzi na swoim miejscu :kox: Teraz czekam jeszcze na lusterko a powinno już być :disgust:

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Piekne mody :good:

Dlugo bawiles sie z montazem szyb tylu?

Opublikowano
  • Autor

Piekne mody :good:

Dlugo bawiles sie z montazem szyb tylu?

0,5 dnia - miałem gotowe wiązki drzwi na przekładkę :wink4:

Opublikowano

Naprawdę jestem godny podziwu :shocked:. Powodzenia w dalszych modach :good: