jarko Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem To już nie to samo co fifa9 w którą ostro ciupałem
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem To już nie to samo co fifa9 w którą ostro ciupałem No ja na początkującym Wisłą póki co na 1 miejscu w lidzę,a le puchar z Cracovią na Karne przegrałem , a gram od tygodnia Jarko ja też ostatnio 9 napażałem
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem To już nie to samo co fifa9 w którą ostro ciupałem ja przymierzam sie do "klasy światowej", bo już zwycięstwa 4-0 z Ruchem Ch. i 3-0 z Wisłą K. sugerują że czas podnieść poprzeczke.nie mogę dogonić Polonii W. jej bilans to 15-1-1 i trace do nich 6pkt w ostatniej kolejce z nimi gram,+ Legia i Wisła
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tia... Ja wczoraj zapodałem początkującym w Lechu i ledwo sparinga zremisowałem To już nie to samo co fifa9 w którą ostro ciupałem ja przymierzam sie do "klasy światowej", bo już zwycięstwa 4-0 z Ruchem Ch. i 3-0 z Wisłą K. sugerują że czas podnieść poprzeczke.nie mogę dogonić Polonii W. jej bilans to 15-1-1 i trace do nich 6pkt w ostatniej kolejce z nimi gram,+ Legia i Wisła No to ładnie dajesz, długo już grasz, ja takie wyniki miałem na amatorze:bag:
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 w Fife gram każdą praktycznie od 98 roku (wcześniej na PC,potem PS2 i teraz PS3) FIFA 11 różni się tak kolosalnie od poprzedników że 1-szy mecz miałem wrażenie że nigdy nie grałem w fife żadną w 11 gram od 1,5 miesiąca
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 w Fife gram każdą praktycznie od 98 roku (wcześniej na PC,potem PS2 i teraz PS3) FIFA 11 różni się tak kolosalnie od poprzedników że 1-szy mecz miałem wrażenie że nigdy nie grałem w fife żadną w 11 gram od 1,5 miesiąca no to ładnie, ja od tygodnia katuję, ale tak do 1 godziny dziennie bo nie ma czasu na więcej
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ta część jest o tyle piękna że widać gre,np jeśli przeciwnik zamyka się o defensywie (ja w ten sposób przegrałem wczoraj z ostatnią w tabeli Arką G. 0-1 mimo że zamknełem ich w ich polu karnym praktycznie ), widać kiedy grają ofensywnie i daje to możliwośc do kontry, krótko mówiąc ...widać że komputer grając zaczyna myśleć,nie gra na pałe jak we wcześniejszych częściach. gra w sieci to już wogóle inna bajka :gwizdanie: można się czasami nieźle naśmiać
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ta część jest o tyle piękna że widać gre,np jeśli przeciwnik zamyka się o defensywie (ja w ten sposób przegrałem wczoraj z ostatnią w tabeli Arką G. 0-1 mimo że zamknełem ich w ich polu karnym praktycznie ), widać kiedy grają ofensywnie i daje to możliwośc do kontry, krótko mówiąc ...widać że komputer grając zaczyna myśleć,nie gra na pałe jak we wcześniejszych częściach. gra w sieci to już wogóle inna bajka :gwizdanie: można się czasami nieźle naśmiać no szkoda ze nie można grać z kilku platform na jednym servie
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 jedyny minus jaki widze to że grając kariere "wirtualną gwiazdą" nie ma powołań do reprezentacji fajną opcją jest zrobienie własnej twarzy na podstawie zdjęcia swojej gwieździe syn co chwila szuka mnie na ekranie i kibicuje tacie
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 jedyny minus jaki widze to że grając kariere "wirtualną gwiazdą" nie ma powołań do reprezentacji fajną opcją jest zrobienie własnej twarzy na podstawie zdjęcia swojej gwieździe syn co chwila szuka mnie na ekranie i kibicuje tacie no to fajny bajerek nie wiedziałem o takiej opcji
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 na forum Fify piszą że są powołania do reprezentacji także widocznie te 22bramki w 18 meczach to za mało żeby Smuda zadzwonił nie wiem jak na X-boxie ale na PS-a zrobienie własnej twarzy to prosta sprawa 2 zdjęcia twarzy (przód i bok) i mała obróbka w programie EA ,zapisujesz i jest. fajnie że można w trakcie kariery zmieniać buty,rękawice,fryzure nie tak jak we wcześniejszych fifach że całą kariere trzeba było grać w jednych butach
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 na forum Fify piszą że są powołania do reprezentacji także widocznie te 22bramki w 18 meczach to za mało żeby Smuda zadzwonił nie wiem jak na X-boxie ale na PS-a zrobienie własnej twarzy to prosta sprawa 2 zdjęcia twarzy (przód i bok) i mała obróbka w programie EA ,zapisujesz i jest. fajnie że można w trakcie kariery zmieniać buty,rękawice,fryzure nie tak jak we wcześniejszych fifach że całą kariere trzeba było grać w jednych butach No ja zacząłem jako Menager, ale chyba przerzucę się na zawodnika
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 No ja zacząłem jako Menager, ale chyba przerzucę się na zawodnika ja gram kariere zawodnika,ale same mecze gram całym zespołem ale staram się nie grać "na siebie" tylko grać zespołowo bo chce w Lidze Mistrzów zagrać. pierwszy sezon na 6 miejscu zakończyłem (pół sezonu kontuzja "gwiazdy" ) teraz ide na 1-3 miejsce [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:49_________________________________________________po 1-szym sezonie moja gwiazda dostała oferte z m.in. Realu Madryt na testy.....podziękowalem bo zagrałbym kilka meczy w sezonie (nie można grać meczu w którym nie może grać gwiazda,tzn jeśli pauzuje za kartki,jest poza składem,ma kontuzje itd)
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 No ja zacząłem jako Menager, ale chyba przerzucę się na zawodnika ja gram kariere zawodnika,ale same mecze gram całym zespołem ale staram się nie grać "na siebie" tylko grać zespołowo bo chce w Lidze Mistrzów zagrać. pierwszy sezon na 6 miejscu zakończyłem (pół sezonu kontuzja "gwiazdy" ) teraz ide na 1-3 miejsce [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:49_________________________________________________po 1-szym sezonie moja gwiazda dostała oferte z m.in. Realu Madryt na testy.....podziękowalem bo zagrałbym kilka meczy w sezonie (nie można grać meczu w którym nie może grać gwiazda,tzn jeśli pauzuje za kartki,jest poza składem,ma kontuzje itd) wiem, wiem właśnie, u mnie tak młodszy brat poszedł z Lecha, do Leverkusen, i wiekszość sezonu przesiedział na ławce , zacznę chyba od nowa, kariere zawodnika
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja tam zostaje w Lechu do czasu zdobycia statusu ikony klubu potem odejde na zachód za chlebem
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja tam zostaje w Lechu do czasu zdobycia statusu ikony klubu potem odejde na zachód za chlebem , Ja zacznę w Wiśle, mam jakiś sentyment, choć polska liga mnie nie bardzo pociąga :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 właśnie wygrałem z Zagłębiem Lubin 3-1 (gole Tshibamba 2x,J.Wilk) po ile minut grasz połowe?? ja mam 8 minut połowe
jarko Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak masz 8 minut to i wyniki są Gram tryb menagera - 0-0 z Wisłą i 1-0 Legię u siebie ograłem... Gram Lechem... Co do samej gry to oczywiście trzeba się przestawić bo to zyupełne nowum... Niedokładne podania, przytrzymywanie za koszulkę, dziwne kiksy... Sam tryb menegera jest mocno średni w porównaniu do fify9, znacznie mniej opcji... Nie ma sztabu trenerskiego, skautingu Bez sensu
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak masz 8 minut to i wyniki są jest czas na budowanie akcji pozycyjnych itd dłuższa końcówka meczu jest bardziej emocjonująca przy stanie 2-1np albo 0-0 a nie że w doliczonym czasie nie zdąże dobiec do połowy boiska ...a tu gwizdek
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak masz 8 minut to i wyniki są jest czas na budowanie akcji pozycyjnych itd dłuższa końcówka meczu jest bardziej emocjonująca przy stanie 2-1np albo 0-0 a nie że w doliczonym czasie nie zdąże dobiec do połowy boiska ...a tu gwizdek ja gram 5 minut połówkę
Rekomendowane odpowiedzi