Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Głeboki bas, ale nie pierdzioch, jak to uzyskać??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/promocja-remus-tlumik-uniwersalny-i1240133290

osobiście polecałbym cos w tym stylu czyli taki REMUS taki kształt końcówek tylko nie koniecznie nowy ładna używka bo nowy remus jest w cenie jak widac pozdrawiam i powodzenie w modzie :wink4:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 18:43_________________________________________________http://allegro.pl/promocja-remus-tlumik-uniwersalny-i1240133290.html

Opublikowano

jaka jest średnica rury dolotowej seryjnego tłumika końcowego w 1.8t ???

Opublikowano

jak sie nie myle, to 2,5 cala

Opublikowano

http://allegro.pl/tlumik-sportowy-rm-motors-t76p-opaska-gratis-i1232833619.html

Mam w planach założenie jakiegoś wydechu .... wiec taka sie rozglądam :) co otym myślicie ???

raczej bym odradzał.

jeśli już to kup tłumik dedykowany a nie uniwesal.

http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated/2/audi_a4-typ-b5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy w żadnym wypadku nie kupujcie uniwersalnych tylko dedykowane a z basem tez nie przesadzajcie po 200 km odechce się wam basu , polansować się chwile to fajnie jest ale w trasie :polew: odechce sie wam po przejechaniu 100km wiem coś o tym . :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Krystian85 dlatego nie chce jakiegos wyjca, pierdziocha, czy jak wrc. Chce poprostu ladny pomruk, a w trasy smigam sporadycznie.

Opublikowano
  • Autor

No "wyglada" calkiem ciakwie, tylko przy jakiem silniku to bylo?? Bo przy V6 dzwiek bedzie napewno inny.

Dlugo wciales juz myslalem ze nie wrocisz po ta kamerke hehehe.

Opublikowano
  • Autor

Kuraka stopa. Ja bym obstawial cos kolo tego co ja wstawilem na pierwszej stronie a cos co Ty wystawiles jako pierwsze z tym ze roznica polega na tym ze u Ciebie im wiecej w pedal tym glosniej, a w tym co ja to fajnie mruczy na postoju a jak dodac pedal to jakby ucicha, albo takie mylne odnosze wrazenie,, Ja swojej nie slysze jak chodzi, taka skubana szeptem gada, chce co nieco podkreslic jej serducho, ale zeby w trakcie jazdy nie miec glowy jak dzwon od tego buczenia w trasie, bo miasto to pal licho.

Opublikowano

a moze uklad na zamowienie " custom "

myslales o tym ?

Opublikowano
  • Autor

To z kolei nie taka tania inwestycja na wymiane calego ukladu. Bardziej to o tlumik koncowy mi chodzi....

Opublikowano

uwaga zle dobrany wydech może zniszczyć silnik !!!!!! :shocked:

Opublikowano

uwaga zle dobrany wydech może zniszczyć silnik !!!!!! :shocked:

wyjaśnij........bo zaciekawiłeś mnie tym twierdzeniem.

Opublikowano

lub tez, co rozumiesz przez " zle dobrany " ?

Opublikowano
  • Autor

lub tez ".... moze zniszczyc....." :wink4:

Opublikowano

żle dobrany czyli uniwersalny napewno nie w każdym wypadku ja do forda wsadziłem ala"mugena mimo że mechanik odradzał mi to, że uklad wydechowy to powazna rzecz i zla ingerencia może zniszczyc silnik . Na początku bylo spoko ale pózniej auto zaczeło tracic moc i to bardzo !!! ale zawsze są dedykowane napewno nie zaszkodzi bo jest dostosowany do auta. może się myle ale lepiej przed kupnem skąsultować się z kimś kto zna sie na żeczy. :mysli:

Opublikowano

Na pewno lepszy jest dedykowany markowy tłumik dobrany pod konkretny model i silnik auta.Niestety takie tłumiki są sporo droższe od uniwersalnych.

Opublikowano

Na pewno lepszy jest dedykowany markowy tłumik dobrany pod konkretny model i silnik auta.Niestety takie tłumiki są sporo droższe od uniwersalnych.

nitk nie mowi ze tuning jest tani

i po drugie końcowy jedynie wizualke ci zmieni ewentualnie bedzie glosniej nic poza tym

a GLOSNO = wiejsko/miejski tunning ;)

moim zdaniem albo calosc albo wcale lub koncowke sobie zaloz i tyle.