PabloSzcz Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Panowie, prosze o pomoc. Mam do wymiany podpore pod skrzynia biegow, bo stara sie polamala. Moja skrzynia to GBA i wg. ETKI numer podpory to 8E0399263BH jednak nikt na allegro takiej nie posiada. Same z koncowkami AL, K, S itp. Na oko wygladaja wszystkie podobnie, czy ktos z Was wie czy ktoras z nich przypasuje? Nie chce zamawiac w ciemno, zeby potem nie bylo lipy.
g_egorz Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 ... sprawdzałem teraz u "gajosa" i nie ma innych belek jak tylko ta z końcówką BH... :gwizdanie:
PabloSzcz Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 To musiales kiepsko szukac bo mi pokazalo 7 roznych
nowy-21 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 z tego co sie domyslam to chyba masz stara podporę skrzyni ktora została wycofana po 2003 roku weszla podpora po modernizacji ktora też pasuje najlepiej udaj się z numerem VIN do serwisu tam ci powiedzą jaką masz podporę i ktora będzie pasowac
Rekomendowane odpowiedzi