pox Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 To teraz ja zaprezentuje swoją niunię. B5 1.8 92kW, rocznik 1996, Granat. Wyposażenie: -Climatronik -Elektryczne szyby z przodu -Elektryczne i podgrzewane lusterka -FIS -Halogeny przednie -Sportowe fotele przednie A oto fotki na początek: Mam zamiar wprowadzić kika modyfikacji, typu niewielki spojler na klapę ze światłem stop, zmienić boczne kierunki na białe, przyciemnić szyby, może dołożyć delikatny chrom. Proszę o opinię. P.S. Jak zrobię więcej fotek, to je zamieszczę.
ykk Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Masz taki sam kolorek jak ja.. Duzo pracy przed Toba.. :th: szkoda ze nie TDI..
Gość spedyt Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Ładny sedan Zmiany zapowiadają się ciekawie, dorzuć do listy jakieś felgi i zawiasik w dół :th:
tomek25 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Ladna ale bez zmian sie nie obejdzie
Gość rob Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 musisz zainwestować w jakieś ładniejsze felgi, pięknie się świeci karoseria :th:
Gość Keżor Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 jak już chcesz spojler to polecam http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PAINTED-AUDI-96-01-A4-TRUNK-LIP-SPOILER-97-98-99-00_W0QQitemZ290144112265QQihZ019QQcategoryZ33638QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem można go kupić tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14999.45.html i obowiązkowo zacznij od felg.
Piotrek98igo Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 do zmian lampy tylnie dorzuc...
pox Opublikowano 15 Września 2007 Autor Opublikowano 15 Września 2007 No tak, zapomniałem o felgach, ale to raczej pozostawie na wiosnę, bo na zimę i tak stalowe będę kupował razem z oponami. Co do obniżenia, to jeszcze zastanawiam się nad tym. Gdy robiłem fotki, to karoseria była nawoskowana więc wyglądał lepiej niż teraz, bo już trochę się zakurzył. Chyba zaraz skocze na myjkę, bo na tym kolorze to wszystko widać. A tylne lampy faktycznie zmienię na te z wersji po lifcie. Może macie jeszcze jakieś sugestie co do wprowadzenia zmian?
Gość NUTI Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Sedanik do obróbki, ładny kolor ale te felgi nie pasują ! jak koledzy pisali wyzej, oczywiscie moża obniżyć troszkę, standart to chyba wymiana lamp na zespolone, białe kierunki i grill pi II lifcie. Poza tym wygląda fajnie
pox Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 W niedziele byłem na giełdzie samochodowej na warszawskim Żeraniu. Przy okazji postanowiłem kupić nowe boczne białe migacze. Koszt 20zł razem z żarówkami. Natomiast ze względu na brak czasu dopiero dzisiaj zmieniłem. Niestety, wyjmując poprzednie odpadła mi od nich pomarańczowe kopułki, więc skeiłem je z oprawą na supergluta i wrzuciłem do bagażnika. Po wymianie autko o wygląda już lepiej. Odmłodziło się nieco. No ale to dopiero poczatek mojej pracy nad Niunią. P.S. Jak zapytałem się gościa czy ma kierunki do A4 to powiedział że nie, a ja patrzę na wystawę i widzę że sa. Pytam się więc od czego są te - wskazując palcem. Typ mi na to że od Octavi - to ja do niego - dawaj pan dwa.
Rekomendowane odpowiedzi