Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] A oto moja NIUNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz ja zaprezentuje swoją niunię.

B5 1.8 92kW, rocznik 1996, Granat.

Wyposażenie:

-Climatronik

-Elektryczne szyby z przodu

-Elektryczne i podgrzewane lusterka

-FIS

-Halogeny przednie

-Sportowe fotele przednie

A oto fotki na początek:

25082007(001).jpg

25082007.jpg

Mam zamiar wprowadzić kika modyfikacji, typu niewielki spojler na klapę ze światłem stop, zmienić boczne kierunki na białe, przyciemnić szyby, może dołożyć delikatny chrom.

Proszę o opinię.

P.S.

Jak zrobię więcej fotek, to je zamieszczę.

Opublikowano

Masz taki sam kolorek jak ja.. Duzo pracy przed Toba.. :th: szkoda ze nie TDI.. ;)

Opublikowano

Ładny sedan :a4fan:

Zmiany zapowiadają się ciekawie, dorzuć do listy jakieś felgi i zawiasik w dół :th:

Opublikowano

Ladna ale bez zmian sie nie obejdzie :a4fan:

Opublikowano

musisz zainwestować w jakieś ładniejsze felgi, pięknie się świeci karoseria :th:

Opublikowano

Lakier :th: felgi do wymiany :kox:

Opublikowano

No tak, zapomniałem o felgach, ale to raczej pozostawie na wiosnę, bo na zimę i tak stalowe będę kupował razem z oponami. Co do obniżenia, to jeszcze zastanawiam się nad tym. Gdy robiłem fotki, to karoseria była nawoskowana więc wyglądał lepiej niż teraz, bo już trochę się zakurzył. Chyba zaraz skocze na myjkę, bo na tym kolorze to wszystko widać.

A tylne lampy faktycznie zmienię na te z wersji po lifcie.

Może macie jeszcze jakieś sugestie co do wprowadzenia zmian?

Opublikowano

Sedanik do obróbki, ładny kolor ale te felgi nie pasują ! jak koledzy pisali wyzej, oczywiscie moża obniżyć troszkę, standart to chyba wymiana lamp na zespolone, białe kierunki i grill pi II lifcie. Poza tym wygląda fajnie :)

Opublikowano

W niedziele byłem na giełdzie samochodowej na warszawskim Żeraniu. Przy okazji postanowiłem kupić nowe boczne białe migacze. Koszt 20zł razem z żarówkami. Natomiast ze względu na brak czasu dopiero dzisiaj zmieniłem. Niestety, wyjmując poprzednie odpadła mi od nich pomarańczowe kopułki, więc skeiłem je z oprawą na supergluta i wrzuciłem do bagażnika.

Po wymianie autko o wygląda już lepiej. Odmłodziło się nieco. No ale to dopiero poczatek mojej pracy nad Niunią.

P.S. Jak zapytałem się gościa czy ma kierunki do A4 to powiedział że nie, a ja patrzę na wystawę i widzę że sa. Pytam się więc od czego są te - wskazując palcem. Typ mi na to że od Octavi :wallbash: - to ja do niego - dawaj pan dwa. ;)