adamuz20 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 witam !!!!!!!!! mam problem z czujnikiem temp zewnetrznej.wymienilem czujnik na nowy ale nie pomoglo caly czas temp.na zewnatrz to 75,5 st. juz nie wiem co robic.pomocy
Norbi Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witaj w klubie mam to samo, no raczej prawie to samo. Czasami mam temp. ok, a czasem na minusie albo blisko zera czujnik tez wymieniłem, ale d*pa blada. Prawdopodobnie w zegarach mamy do przelutowania styki odpowiadajace za przenoszenie sygnału z czuj. temp., ale ktore to są jeszcze nie doszedłem
adamuz20 Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 witam czyli nie jestem sam jesli u ciebie jest to samo.nigby głupi czujnik a doprowadza mnie do szału. wlasnie jestem w trakcie szukania dobrego elektryka ktory mi to naprawi. :th: jak bede cos wiedzial to dam tobie znac. pozdrawiam
Norbi Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 witam czyli nie jestem sam jesli u ciebie jest to samo.nigby głupi czujnik a doprowadza mnie do szału. wlasnie jestem w trakcie szukania dobrego elektryka ktory mi to naprawi. :th: jak bede cos wiedzial to dam tobie znac. pozdrawiam koniecznie :>
Ciepły Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Ja np. chyba niemam tego czujnika sam niewiem bo wogole mi sie nic nie wyswietla na ekraniku :/
Rekomendowane odpowiedzi