Maras Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam. Dzis przyszly mi ori glosniki ktore kupilem do kolegi z forum i mam problem z podlaczeniem. Jeden glosnik ma wejscie 8 pinowe a ja mam w bagazniku 2 kable do jednego glosnika i 2 kable do drugiego i nie wiem jak podlaczyc te kable do tego glosnika z 8 pinami . Moze ktos mial taki problem i wie jak to podlaczyc zeby dobrze to gralo . Z gory dzieki za pomoc
Krzy0 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Na glosniku z 8 pinowa kostka jest wzmacniacz ktory musisz polaczyc z radiem(oryginalnym) i podac do niego zasilanie.Poszukaj na forum było to opisywane.
miro1983 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a nie myslales o jakiejs skrzynce w bagazniku? Fajny efekt i na pule nie zakladasz juz zadnych glosnikow.
Maras Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 w bagazniku mam skrzynie ale glosniki tez by sie przydaly i prosilbym o pomoc w podlaczeniu tych glosnikow
Rekomendowane odpowiedzi