aras.uk Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Witam serdecznie... Wrescie zakupilem wymarzane autko... bardzo mocno chcialem zagoscic w AUDI B5 parodniowe szukanie na ebay.co.uk i autotrader.co.uk wrescie odnalazlem 7 autek do obejzenia.. samochody nie przedstawialy niczego co bylo w opisie... zniszczone...obite myte silniki zaraz przed moim przyjazdem na ogledziny Po calodniowym jezdzeniu po wyspie wrescie znalazlem to co mnie uwiodlo -autko na zamknietej posesji -zimny nie odpalany silnik -zadbany -hak -z bogatym wyposazeniem -z nie za duzym przebiegiem 150k mil -2 wlascicieli (sprawdzone w wydziale komunikacji DVLL) -brak ksiazki servisowej -tylko jeden kluczyk(troche mnie to martwi) -brak zmieniarki (cwaniak ) -wbudowany subwofer (czy jest to bose niewiem!!!) Audi A4 1.9 tdi Avant. silnik AFN 110hp wyposazenie: podam VIN zeby ktos mi napisal wszystko... WAUZZZ8DZXA264051 Napewno beda mody,bo sie zakochalem w wisience... Pare fotek tuz po zakupie (wysoki jak kaczor )
Kolkov Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 fajny kolor i dobra baza do modów poprzeglądaj tematy innych i będziesz wiedział co rezać a tymczasem zmień sobie dane w profilu i życzę bezawaryjnej jazdy...
pitman Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jak na auto z uk spodziewałem się czegoś lepszego :gwizdanie:
rastafaraj87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ładny polifcik trochę pracy i bedzie dobrze pozdr
Buszek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 witam nastepnego kolege w londynie wazacego sie ogorkiem, bardzo fajne auto [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:40_________________________________________________a takie pytanko jaka czesc londynu
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 fajna audiczka i zasłużony motorek
Szamek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 śliczny kolor, do tego jakaś jasna skóra
bogdansky Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 no no , calkiem calkiem, troche w dół i bedzie git
aras.uk Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Witam ponownie... autko doczekalo sie nowego rozrzadu nowego oleju filtrow uszczelki pokrywy zaworow termostat Jutro czeka mnie wyjazd do Polski do zrobienia mam 1400km a auta nie jestem pewien!!! woda raz lezy 60 raz 80 i 90 spada i bardzo mnie to drazni.... z wlasnego doswiadczenia wiem ze powinna stac 90 moze 85... dodam wymienilem na nowke termostat!!! po przejechaniu w miescie na dmuchawie mam cieplo. otwieram maske... weze od chlodnic gorace takie jakie powinny byc. woda w zbiorniku letnia!!! co jest??? dodam ze wydaje mi sie ze jest slabszy... pomozcie prosze
kuba.olkusz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 u mnie z ta teperaturą jest tak samo, i mysle ze to wina czujnika normalnie rosnie do 90, potem spada na 60 , potem znowu 90. mechanik sprawdzal i wszystko jest ok, najprawdopodobniej czujnik szwankuje.
Rekomendowane odpowiedzi