elmo814 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 jakie ubezpiecznie AC wybrac i w jakiej firmie do obecnej chwili compensa, obecnie rezygnuje(likwiduje szkode) autko jak w opisie , czy ma znacznie przy ubezpiecznieu jesli jezdzi zona , ewentualnie ktos inny jeszcze, prosze o pomoc
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 wiek do 27roku życia(zwyżka)- czy jeździsz za granicę(zwyżka), czy jeździsz na Litwę chyba też (zwyżka) ja mam pocztowe-polecam po szkodzie wypłacili szybko-bez szaleństwa ale szybko i gładko
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Jak wyzej warta badz pzu zadne wynalazki. Ja osobiscie mam w warcie place na rok ok 2400zl ze znizka. Pakiet zloty. Praktycznie full
Gość Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 u mnie PZU - full opcja. dwa razy mi wypłacali ze szkody z poprzedniego auta , kasę miałem na koncie 4 dni po zgłoszeniu. ubezpieczysz w PTU albo Compensie czy innym %$#$#$#$%$ a później będzie płacz w razie zgłoszenia z AC. Na AutoCasco nie warto oszczędzać. pozdrawiam.
arielka Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Nie do końca zgodzę się z przedmówcami, ale nie w tym rzecz. Jak już kiedyś pisałam, obecnie najważniejszy jest pakiet, czyli dobranie takich składników, aby chroniły nas prawie od wszystkiego. Warto, a nawet trzeba zapoznać się z OWU, bo np. "molochy" oprócz wysokich składek i "wypasionych" pakietów, mają też sztab prawników i innych specjalistów, którzy tak formuują przepisy OWU i inne pisma, aby nas czasami "troszkę" rozczarować. Ponadto jak wczytamy się w w/w, to często bywa tak, że każde TU ma takie czy inne "haczyki" Pozdrawiam arielka
Rekomendowane odpowiedzi